Jump to content
Българският форум за музиканти

hop_one

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hop_one

  1. Здравейте, инсталирах си комплете 7 на пц то и инструментите ме кефят много.Обаче запис незнам как да направя.Някой може ли да ми обясни как стават нещата.
  2. Не, благодаря! Все пак реших да взема нещо с "кнобс" въпроса е M-AUDIO OXIGEN 61 3RD GEN или BEHRINGER UMX610
  3. Предложенията в Базара на Музикант ми се виждат като детски играчки в смисъл с много лошо качество, тези които са под 300 лв.Все още не сам си взел нищо чудя се дали да сбирам пари за някоя по-яка машина.Разбирам какво е релирето вече амане мие ясно как се прави
  4. Да, но 1 такъв творец та било то и румънец с песента която е "композирал"(в което не съм много сигурен де) и с още няколко такива произведения би могъл да даде 1 добър тласък за рекомерсиализацията на този вид музика. Тъй като смятам че в последно е загубила малко от популярността си и има нужда от малко добра реклама.
  5. А за този какво ще кажете
  6. 2 те на веднъж нямам ни идея как става ако като пусна 1 независимо коя и да е ми се включва асио драивера и става само по1 програма а тва ре лире нямам ни идея какво е
  7. 88 си е 88 имам и акай лпд8 ако мога да ги закача заедно( че звуковата ми карта не е кой знае какво) то то ще ги има тези контроли а за софтуера сам ги пробвал повечето от комплете 7,реасон 5, фруути лоопс, и аблетон ливе обаче все още немога да реша кой ми е най удобен. :metalist:
  8. Мерси, за отговора! Така и смятам да направя.
  9. Ами най/вече да си композирам моя музика, да се си правя мелодиики да се кефя и бих го ползвал като пиано като се понауча кефи ме музиката на пиано ако е добра разбирасе ами около 300 лева
  10. hop_one

    Кой да избера

    Здравейте, казвам се Георги и смятам да си закупя някакъв кииборд до 300 кинта за сега сам се спрял на следните“ M-Audio Keystation 88es и BEHRINGER UMX610 . кой да предпочета или пак ако имате някой по/добри предположения този на м/аудио има 88 клавища но пак този има берйингер има някакви копчета от горе в повече които сащо така не зная за какво служат.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.