Jump to content
Българският форум за музиканти

skystar

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

skystar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Е,благодаря на всички за мненията! наистина вече имам насока.Ще се консултирам и ще изберем! Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ!!!
  2. Привет и от мен! Искам да попитам какъв микрофон е добре да се вземе,но не за пеене,а за говорене. На един приятел му се налага даговори всяка седмица в зала около 100-150 души. Той е на сцена/подиум и микрофонът ще е на 30-40 см. от устата му,на стойка. Сега има един,който обаче не работи добре и все прави проблеми....Тъй като нямам представа от микрофони,а ми се иска да помогна- може ли да ми дадете съвет. Сегашният е бил използуван над хористи за по-голям обхват на гласовете или нещо такова (простете за лаишкия език ) Изглежда подобно на тези: http://www.musicworld.bg/bg/c_1507/i_33869/AKG_Perception_170.html http://www.musicworld.bg/bg/c_1507/i_33480/AKG_C1000S_MKIII_SET.html Дали тези са подходящи или е по-добре да не са смалка мембрана? Ще съм благодарен на отговорите ви!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.