Jump to content
Българският форум за музиканти

Ариел

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ударни

Ариел's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Е,значи като мой колега с ударни инстр. и педагог, не схванахте пространното ми изложение, в което пропуснах и отчитам грешката си,че не споменах от кое населено място е тя.Има и такива ,където няма нито музикални паралелка,нито база с инструменти.И тогава какво да правят учителите там?Благодарят на Вашата "отзивчивост"!Жив и здрав да сте! П.П. Подозирам, че и тримата сме завършили една и съща Академия и...жалко,много жалко,колега!
  2. Здравейте,колеги!Отдавна смених професионалното си амплоа, но наскоро моя колежка ме помоли да се разтърся за запис на соло барабанче, което и трябва при посрещане и изпращане на знамето.Разбирайте-работи в реална гимназия и скоро ще правят там официално завършване на випуск.С дължина около 2 минути.Намерих само нещо подобно-марша на Добри Палиев, но изпълнението не си струва коментара.Оказва се, че дори колегите от радиото не разполагат с качествен файл за подобни нужди.Ако някой се наеме да направи подобен запис, то това ще е в услуга на много подобни преподаватели из родната ни страна, които търсят всяка година в началото и в края на учебната такава подобен запис.Тук ми попадна подобно запитване от друга преподавателка, но сега не мога да намеря нейната тема и да отразя молбата си в нея.Предполагам, че може да се запише и в домашни условия,стига да няма странични шумове.Чак такива претенции за чистотата на записа тя няма,Предварително благодаря за оказаната помощ!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.