Jump to content
Българският форум за музиканти

mravata

Members
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mravata

  1. Пробвай с блус, ако те влече разбира се. Пример за български блусар е Васко Кръпката.

    Барабаниста на нашата група няма гласови данни :) , но в блуса няма равен :D .

     

    :rocker::) Мдам.. Клептън примерно е известен с липсата си на гласови данни!! БААХахахахахахахаха..

  2. ...аман от хипария !!! Що не си направим среща на спирка "Металист" у Перник ?

     

     

    "Meталург" май е спирката на влака преди централната гара в Перник, но след "Разпределителна"(между двете).

    Според мене там е добра идея! На спирката ако се разгледа човек още има следи от надписа "ПРИВЕТ ОТ ПЕРНИШКИТЕ МЕТАЛУРЗИ".

     

    Всъщност спирката е 'Метал'.. 'Метъл' :P хаха а надписа за съжаление вече го няма, боядисаха я гадовете :);)

  3. Наистина не звучиш отпуснат, но има развитие от предишните неща, които си споделял. Стреми се на по - мощните 'излияния' да се дърпаш леко от микрофона, че иначе се получава 'УАУ' ефекта :) ии по мое мнение не е съвсем правилно да се опитваш да я правиш в същата тоналност. Ако не ти е 'удобна' - транспонирай, може би там се крие тайната с отпускането на гласа. :metalist: успех!!

  4. Исках да пусна нова, но изваждам тази тема с идеята, ако може някой модератор (то ясно, че може де :punk_guitar: въпроса е дали го намира за необходимо) да я направи на анкета пушачи/непушачи , че ми е интересно. :icon_shithappens: предварителни благодарности

  5. Не,не мисля,че в днешно време има за какво да се пее...Всичко вече сме го чували....

    Ами нали точно в това се състои предизвикателството в писането - да говориш за нещо, за което вече толкова са говорили преди теб, но да го изразиш по такъв начин, че да бъде забелязано и да впечатли.

  6. ^ ;) Защо ми се струва, че като драсна нещо тук от време на време, ти трябва задължително да се появиш из невиделица и да ме контрираш по някакъв начин... Нямам нищо против да си погъделичкаш егото, но не мога да разбера защо непременно трябва да се изтъкнеш, като показваш, че знаеш много повече от мен. Не мога да те разбера...

     

    И за да избегна безсмислената игра на думи и носенето на вода от сто кладенеца, предварително ти казвам, че това е моето мнение, моята гледна точка. Да кажем, че имам някакви наблюдения, някакъв опит и си имам някаква си изградена представа. Аз я споделям, само когато смятам, че с нещо мога да помогна на някой в нужда. За мен, за разлика от теб, не е от ТОЛКОВА голяма важност дали съм прав или крив, ако съм бил полезен.

     

    Карузо (много велик ник си си избрал между другото), просто не се занимавай с мен, бе пич. Тъй или иначе това е последният ми пост по темата...

     

    ;) Това е човек от когото можеш да научиш много и когато си сбъркал той те е поправил. Мисля, че по - скоро трябва да си му благодарен, вместо да му се дразниш, помисли. Не си длъжен да приемеш мнението му или което и да е мнение за истина, както важи и обратното, просто мисли над мненията, преди да кажеш 'е не е па така'..

    Нямам нищо против да си погъделичкаш егото, но не мога да разбера защо непременно трябва да се изтъкнеш, като показваш, че знаеш много повече от мен.

     

    нали тук това е идеята - човек да предава опита и знанията си на останалите..

  7. Допадат ми текстовете ти. :) Имаш ли предварителнo завършена цялостна представа за това, което описваш, построявайки го с логически навързвания и символично обличайки го в текста, или подхождаш с изнасяне на преден план на римуването и комбинациите с думи, като смисъл и фрагменти от смисъл се (до)оформят и загатват постепенно в процеса на писане в резултат на това? Или симбиоза?

    Лично аз търся първото, а четейки, почти винаги си намирам по нещо такова, дори авторът да не го е имал предвид и да му е останало извън полезрението. Без да забравям, че са възможни различни интерпретации, в случая например този текст ми се вижда като описание на осъзнаване, повратна точка в настоящето и спомени от сгрешено минало. А ти какво имаш предвид?

     

    първо - щастлива съм, че ти харесват! Още повече ме радва факта, че явно достатъчно ясно е изразена идеята след като си я доловил. :) Да - винаги има ясна идея преди да започна, понякога обаче се "извърта" в друга посока (в случая не е така) а другият момент е, когато си го написал и след време го прочетеш отново да откриеш, че може да се погледне и от съвсем друг ъгъл и целият му смисъл да се промени и отново да е силно свързано с теб, което е интересно - всеки може да види в него различни.. абе доста неясно го обясних, ама.. :D

  8. ето още нещо, ако ви е интересно :)

     

     

    Част от стара вечност,

    Илюзия блуждае.

    Нужда, безконечност

    В процепа ридае.

     

    Капка отрицание

    В мисълта болезнена,

    Натиск и желание.

    Сякаш безполезно е

     

    Твоята нощ е моя нощ

    И денят е нереален,

    В лутането хаотично

    Краят пак ще е фатален.

     

    Жажда, похот, отмъщение

    Мрак, безжизненост, видения,

    Път, ненужни обвинения,

    Крехки тлеещи творения.

     

    ..мрак..

  9. Ето и от мен нещичко.. :secret:

     

    В несвяст отново от камата

    На тъжна утрин накърнена,

    Безкрайната последна дата,

    След нощ безсмислено вглъбена.

     

    Покрита с роба тежка дишам,

    Отчаяно с последни сили.

    В студа безмълвен търся ниша,

    Която други са открили

     

    И всичко в мрака постоянен

    Ми дава признаци за страх,

    Придавам образ нереален

    На бегла сянка и на тях..

     

    Те с мъртви пориви настъпват,

    В безмълвен укор ненадеен,

    Но влажните очи не тръпват

    Във сън безсмислено идеен.

  10. На мен пък едната съквартирантка в Студград ми беше спретнала чуден номер :) с решетката на вратата, така че да не мога да си вляза и спя в Собствената Стая!! Това беше причината да не дойда ;)

  11. еми ето така се стекоха обстоятелствата, че след толкуз време пак аз ще напиша нещо :) обаче не мога да пропусна да се поФаля, за Рожденият ми ден сред подаръците беше и Микрофонът!! та- да- да- дамм! :beer::unsure: и сега съм така щастлива: Шур SM58 и тази миризма на ново.. мммм м мм ^_^^_^

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.