Jump to content
Българският форум за музиканти

Dimcho82

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dimcho82

  1. Мерси на всички за отговорите. Доста помогнахте да ме убедите, че най-добре е човека да си избере сам инструмента. Но въпреки това, не можах да убедя другите! И след дълго мислене и умуване, на собствена глава, реших да отида с рожденика два три дена преди преди покупката, да си я избере той, а ние да му я купим по-късно , а когато му я подарим да се прави на изненадан. Пък аз се надявам да убедя тях, че някой ми е предложил точно този модел! Иначе успяхме да съберем 270 лв, а няколко човека сме съгласни да дадем по още малко да стигнем до 300 - 300 и нещо лв.
  2. rockfire, ще предам след празниците, но разбираш, че сме общо 6 човека, а ако се включат и другите ставаме 10-11 човека. Ако зависеше от мен още, когато съберем парите и го водя в някой магазин, но .... Затова мразя да правя общи подаръци с други хора, но понякога се налага.
  3. И аз за това си мислих и проверих, но ваучери във варненските музикални магазини няма. Иначе благодаря за мненията, то има време още и ще видим колко пари ще съберем. В крайна сметка го водим в някой магазин и се надяваме да си хареса нещо до сумата, която сме събрали (въпреки че има някои хора от групата ни, които не искат да правим така и те май са мнозинство). Притеснява ме, че когато отидем, ако сме без него да избираме китара, независимо от класът и е да не ни пробутат нещо дето не става и за красота само. На какво трябва да обърнем внимание?
  4. jorog мерси! По принцип харесва рок и доста свири такава музика, но когато компанията поиска друг стил и има акордите, го прави. Човекът не е професионалист, а го прави за собствено или наше удоволствие. А относно китара с метални струни, ами може и такава, ако е по-добра. Но както ви казах, пълен лаик съм, така че обяснявайте като на малко дете.
  5. Здравейте, Рязко влизам във форума с конкретна тема: мой приятел скоро има рожден ден и искаме да му купим акустична китара, но нищо не разбираме от това. Дайте идея марка и модел и приблизителна цена. Някой ако може и да даде добри модели и от по-нисък клас (за сега сигурни пари са 150 лв., но можем и да успеем да ги удвоим). От Варна съм. Мерси предварително А да старата му китара е доколкото знам е някъде 20-25 годишна и изглежда нещо подобно . Знам, че е Българска, ащо това ще помогне.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.