Jump to content
Българският форум за музиканти

noni15.05

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

noni15.05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Акустична китара за левичари. Мисля да разгледам магазините с един приятел на брат ми, запознат с китарите. Ако харесаме някоя ще я търся в нета, да я взема с отстъпки
  2. Такааа... Поръчах китара за десничари, но отмених поръчката. Намерих учител и вече ходих няколко пъти. Уча с нормална постановка (учителят ми даде китара) и ми е доста трудно, но миналата седмица отидох при друг учител, учещ ме с лява постановка и ми е по-лесно. За повечето от вас може да му се струва излишно да си давам парите "на вятъра", но искам да съм сигурен. Преди мислех да купувам десничарска, но тъй като виждам че не се получава с такава китара и напредвам доста по-бавно, вече съм убеден- КУПУВАМ ЛЕВИЧАРСКА КИТАРА.
  3. Благадаря ви много за бързите отговори. За сега съм се насочил към нормала акустична китара. Като пристигне ще му мисля.
  4. Здравейте! Надявам се да има хора, които да ми помогнат при избора на китара. Аз съм левичар на 13 години, който се чуди нормална китара ли да избере или за левичари(като знам за ограничения избор на китари и високата им цена) Ходил съм в магазин, държал съм китара и определено ми е по-удобно дясната ръка да е на грифа, а лявата да държи перцето. За сега съм се насочил към акустична китара в бъдеще мисля да купя електрическа, но искам първо традиционната(това трябваше да го спомена по-рано). Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.