Jump to content
Българският форум за музиканти

Aneto

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

Aneto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Това е принципно за Kawai, до колкото разбирам. А конкретно за тези два модела? Защото разликата в цената не е никак малка. По спецификация се виждат разликите, но не знам те до колко са важни за начинаещ,...освен, че изобщо не знам какво означават . Идеята е, че искам да взема сега нещо, което да ми върши работа и занапред. Не искам да правя много големи компромиси и след 2 години да купувам ново пиано. Ако някога след това ще купувам друго, то ще е акустично...
  2. Здравейте, за да не отварям нова тема пиша тук. Аз също съм начинаеща и съм се спряла на два модела дигитално пиано...или по-скоро това са моделите, които ми препоръчаха в Камертон и Динакорд. Ако някой от вас е запознат с тях, бих се радвала да сподели мнение. Kawai KDP80 - http://www.kawaius.com/main_links/digital/CS_KDP/kdp80.html Yamaha YDP Arius 161 - http://europe.yamaha.com/en/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/arius_series/ydp-161/?mode=model Ще съм благодарна и ако дадете идеи за други марки и модели. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.