Jump to content
Българският форум за музиканти

Kabba

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kabba

  1. Благодаря ви много, пичове, за бързата реакция и информация. Не очаквах в тези празнични дни да отреагирате толкова бързо. Най-вероятно ще търся услугите на Градинаров, сам не бих се пробвал по никакъв начин, не искам да се занимавам с неща от които не разбирам. Keep On Rockin`
  2. Здравейте, случи ми се нещо много неприятно, докато свирех се отчупи парче от нъта на първа струна и струната буквално излетя от грифа. В първият момент помислих, че съм скъсал, но се оказа, че пробелмът е далеч по-сериозен. Отчупи се такова парче от нъта, че струната изобщо не иска да се зъдържи на грифа. Китарата е Gibson Flying V, имам я от месец насам и не очаквах да се случи подобно нещо с такъв инструмент. Според вас може ли някой в България да реши този проблем, какъв майстор, някакви координати имате ли? В паника съм, какъвто и съвет да дадете ще е добре дошъл. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.