Jump to content
Българският форум за музиканти

Shinedown23

новаци
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Акустична китара

Shinedown23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Оправих всичко.Подкарах каквто исках с Guitar Rig 3 и сега ми е добре и сам доволен само където звука идва с части от секундта по късно,което колкото и малкод а е пречи някак си просто.Дали е просто заради компютъра ми или може да се оправи по някакъв начин?
  2. Пробвах Рийпър,пробвах Amplitube,пробвах разни стари версиИ на Guitar Rig,при 5цата успях да докарам звук хем от китарата хем то самият компютър но звука идваше по-късно,а така е много кофти.Сега тегля пак 3-ойката с който си изкарвах абсолютно всички ефекти и всичко и ще си дрънкам там.Жалко че звука на компютъра се спира напълно,а тъй като не съм добър в импровизиране нямам голям избор от нещата които да правя освен да си дрънкам песните които знам на акустична но тогава пък за какво по дяволите я взех :Д...Еми ще гледам се оправя някак си ако ли не все ще дойде времето да си взема собствена ел китара и тогава ще куфея на воля.
  3. Добре,за сега няма да преиснталвам компютъра и после ще пробвам някой от горепосочените софтуери.Дано има от къде да изтегля.
  4. Абе аз ако е тва проблема утре веднага си тряскам XP-то.Просто защото китарата няма да много при мен,тъй че ако знам че ако сложа XP 100 ще се оправи го правя.
  5. Shinedown23

    Guitar Rig

    Имам много кофти проблем с Guitar Rig 3.Когато я включа се налага да изключа всякакъв страничен звук дирекнто от конролния панел и така да се чува единсветно китарата чрез програмата.Но това ми е кофти тъй като не мога нито да науча нещо,чрез видео урок,нито да си пусна някоя песен и ей тъй за кеф да свиря заедно с песента.Китарата е временно в мен,тъй че нямам намерение да купувам усилвател.Може ли някаква помощ?
  6. Здравейте.Днес получи временно електрическа китара но без усилвател.Свързах я към компютъра без проблеми и си изтеглих Guitar Rig.Но проблема е там че когато е включена програмата се налага да изключа от контролния панел звуците и чак тогава започва да се чува китарата.Но тогава много не ме устройва защото,нито мога да си пусна някоя песен,нито някой видео урок.Ако можете да ми дадете съвете или друг що годе добър софтуер за електрическа китара ще съм благодарен.
  7. Благорадя за стойностния коментар.Наистина ме накара да се замисля дали наистина да не започна да се лишавам от някои работи само за да спестявам пари за учиител.Аз вчера си изтеглих Learn and Master the guitar DVD-то и сега започнах да уча уж да чета ноти.Дано торента се окаже полезен в което не се съмнявам.Весели празници и на теб.
  8. Българска му работа подобни постове.
  9. Благодаря за позитивните коментари Явно всеки разбира различно под "бог на китарата" и явно то си е българска черта подобните коментари към новаците било във форум за музиканти или какъвто и да е друг форум.Моето разбране е да свиря за "бог на китарата" не е от нивото на световно известните китаристи,а просто наистина като хванеш китарата да знаеш че си уникален на нея.Весели празниви продължавайте с този ентусиазъм.
  10. Здравейте.Свиря на акустична китара точно от две години.Никога не съм ходил при учител.Никога не съм и съжалявал за това.Сам се изучих,благодарение предимно на youtube.Но ето какъв ми е проблема.Искам вече наистина да повиша техниката си и то значително.По прицнип винаги си наумявам песен и я научвам чрею ютуб и понякога с табове( в момента уча One на Metallica ) Но искам наистина да задобрея,било то в теорията или практиката.На 19 съм,знам че може би няма хляб в музиката в България но това не ме интересува.Искам да стана бог на китарата,и напълно разбирам че това няма да стане с дрънкане на песнничка след песничка.Ако може съвети( без наемане на учител,за сега поне не мога да си го позволя) Знам също че за това ще са нужни години,разполагам с търпението!На ден мога да отделям(поне за сега) време да свиря докато ме заболят пръстите.Харесвам повече солата,научих някои за акустична,на Ерик Клептън Layla Unplugged ми е любимо.Отворен съм за всякакви съвети и идеи.
  11. Shinedown23

    Shinedown - 45

    Една уникална песен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.