Jump to content
Българският форум за музиканти

FRONTMAN-KARATA

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitari,barabani

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    гр.Карлово

FRONTMAN-KARATA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Точно така rudibass...!!!Усилвателя IRNI-L X2000 има вграден кросоувър 90Hz-160Hz.Това което казваш вече съм го предвидил,но защо казваш,че Обертонките са "клети"???Аз мисля,че Обертон произвеждат добри продукти което си личи по цените им,защото Обертон произвеждат предимно за износ.В България един високоговорител ако го продават за 250лв. в западните сайтове е 250евро.Това са цени които са на нивото на Eminence и др.Аз съм разговарял с техници които ремонтират високоговорители и те казват,че изработката но Обертон е по-добра от Eminence,защото Eminence вече се произвеждат в Китай.Но всъщност въпроса ми е: Удачно ли е да хвана сигнал за усилвателя от изходите на активните тонколони или от изходите CONTROLL ROOM на пулта Soundcraft Spirit Studio 16???Благодаря за вниманието към моят въпрос.
  2. Здравейте!!!Имам въпрос за окомплектоването на озвучителна система за една "банда"?Пулта ни е Soundcraft Spirit Studio 16 + две активни тонколони Yamaha MSR400 но обмислям закупуването на усилвател IRNI X2000 + два суб-уфера Oberton които да "подпрат отдолу" двата "сателита" (Yamaha MSR400) и ваъпроса ми е: Възможно ли е да се хване сигнала от изходите на активните тонколони и да се вкара във входовете на усилвателя (IRNI X2000) и след това към суб-уферите???Ако не е възможно от къде да хвана сигнал за суб-уферите???Може би от изходите CONTROL ROOM???
  3. Здравейте!!!Може ли някой да ми каже дали усилвателите DYNACORD PAA 880 работят добре на бридж-режим?Обмислям закупуването на две бас-каси с говорители обертон 15xb700 които да "захранвам" с два усилвателя DYNACORD PAA 880 превключени на бридж-режим така,че за всяка бас-каса ще си има усилвател.Апаратурата ми е нужна за озвучаване на рок-група в малки и средни помещения.Споделете дали въобще е удачна тази конфигурация?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.