Jump to content
Българският форум за музиканти

Incineerate

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Incineerate

  1. Наскоро си купих ел. китара , но нещо не е в ред. Когато я настроя докато стигна до 1вата струна ,6тата вече е разстроена. И долу където е тремолото дървото май е малко счупено (на картинката се вижда). Въпросът ми е дали ще може да се оправи , и ако ще може дали има някой който да може да я оправи в разград(или близо до разград) http://tinypic.com/view.php?pic=9av0w3&s=5
  2. Честно казано нямам търпение да си взема китара ^^ . По мой сметки , ще имам около 200 лева до февруари , и ако родителите ми ми помогнат 300-350 (февруари ми е рождения ден ).
  3. Мисля наскоро да си взема електрическа китара , но нямам много пари. Въпросът ми е дали тези китари , който се включват директно към компютъра (например тази http://www.musicworld.bg/bg/c_359/i_17729/BEHRINGER_IAXE393.html ) са добри. В смисъл някой пробвал ли е ? Просто не знам дали си струва.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.