Jump to content
Българският форум за музиканти

itssso

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от itssso

  1. itssso

    Материал за китара

    Да доста полезна основна информацийка и на мене ще ми е от полза... Супер!
  2. itssso

    Малко разяснение

    Благодаря за активността! Верно най-логично е за начинаещ да си купи втора употреба и сигурно така ще направя. Предпочитам да става за повече неща,нямам конкретно желание какво искам да свиря, така че ще се интересувам за тези които спомена щом казваш и че повечето начинаещите свирят на такову. Иначе като идея имам да има някакъв по-дървен груб звук, но предполагам тези неща могат да се донастройват вече от техниката. П.С.:Ей Радо споко няма да изоставя барабаните, но бас-китарата ми е много стара мечта ,а ся разполагам с кинтаж
  3. itssso

    Малко разяснение

    Здравейте искам да си купя бас-китара, прочетох повечето неща и темата "За начинаещи" но не можах да намеря първото нещо от което се интересува някой който иска да започне да свири. Простете ако съм изпуснал но не видях инфо за видовете бас-китари, типове , за какви стилове горе-долу какви са подходящи, какви звуци издават,пари и т.н.(не съм навътре с това но доколкото знам не всички бас-китари са еднакви :wall: Та въпроса ми е тези които разбират дали може да дадат малко повечко информация за различните бас-китари за да се ориентирам какво горе-долу да търся. Предварително благодаря! :hello:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.