Jump to content
Българският форум за музиканти

Georgi Rakovski

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Georgi Rakovski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички за отговорите! Мисля да взема Tbone от предложенията на Icarus. Микрофона ще е до клавиатурата ми, тоест зад нея и ще е горе-долу пред лицето ми. Ще взема и някаква стойка към него. Аз съм чел и знам горе-долу, че наистина трябва добра звукова карта и микрофон, но това с което се занимавам не е професионално, а по-скоро любителски. Става дума за презентации на някои продукти в 1 блог. Благодаря отново на всички, взели участие в темата ми
  2. Имам компютър с вградена звукова карта и искам да си взема микрофон на който да правя презентации. (Видео клипчета с чист и ясен звук) Не искам да има пръщене/жужене и т.н. искам звука да е кристално чист. Искам да ми препоръчате нещо до 60 лв., което за мен ще е най-добре да се побира в 3.5 жака на звуковата карта. Знам, че това не е перфектния жак за чист звук, чувал съм за външни звукови карти и за такива на слот като PCI. За това не знам как да постъпя и сигурно тези пари са малко, но ако има вариант да се вместя в този бюджет - дайте директно линкове към артикули, които мислите, че ще ми вършат работа и могат да се поръчат онлайн. Ще се радвам да чуя и за по-скъпи предложения, като не ми се иска да купувам външна звукова карта. Ако ще трябва - то нека бъде на слот PCI имам много такива на дъното.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.