Jump to content
Българският форум за музиканти

longwayer1

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от longwayer1

  1. благодаря за мненията ви последният ми въпрос е : оказва ли се че трябва да си събере пари човека и да си вземе фендер маршал и тн
  2. добре а какво мислите за това мнение : ,, дори и да нямаш професионална апаратура , ако си познаваш добре възможностите на техниката и знаеш какво правиш с копчетата,може да докараш звук за много по малко пари от професионалните техники,, .
  3. в какъв смисъл повече гиър а и попринцип на мен мнението НЕ ми е че аз имам професионално оборудване. просто мисля че с нещата които имам мога да докарам звук доста близък до професионалните апаратури
  4. Здравейте.искам да чуя вашите мнения по следния въпрос. според мен с оборудване като колона L55 ,line 6 pocket pod,и мн различни педали може да се докара всякакъв звук. например ако пред лине6 пода сложим метал зоне ще имаме всчики дистери които някога са правени. проблема е обче че като влезна в някои магазин и там започват да ми говорят как това мнение било много непрофесионално и че трябвало да си купувам от техните усилватели защото дървото на л55 било незнам си какво а на техните дървото било мн качествено расло в специални места и тн.. Въпроса ми е дали те са прави или просто искат да привлекат още един клиент към магазина си благодаря предварително !
  5. ако си барабнист дай скайп защото търсиме барабанист за групата ни :) свирим металика майден и тн

  6. трябва ни барабанист спешно. свирим металика майден и тн. дай скайп или тел за връзка :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.