Jump to content
Българският форум за музиканти

Yoshiko

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Yoshiko

  1. Yoshiko

    един въпрос

    Аз също съм вокал. Съвсем скоро се събрах с момчетата си така да го кажем. Честно казано всичко, за което питаш е строго индивидуално за дадена група. Ние сме си отбор и правимв сичко заедно, един дава идея, друг я доразвива, трети добавя още нещо. Шест души сме и всеки от нас мисли мелодии, текстове и т.н. Разбира се някои допринасят повече за дадена песен от други, но няма някакви правила или нещо такова, просто всичко идва отвътре. Ти си компизитор, така че по-добре от мен трябва да знаеш това : ) А вече, чие име ще пише на обложката като текстописец и т.н. това се уточнява вече, всичко е формалност.
  2. Според мен Х фактор както и Мюзик айдъл 2 и 3 са пълна боза. извинявай се за по-грубия изказ, но съм участвала в доста такива програми и знам че мога да пея. не ме разбирайте погрешно не съм някаква звездоманка, може да не съм нищо особено, но не пея лошо. Във всички български формати които съм гледала винаги е имало хора които, откровенно казано...не ставаха. Разочарована съм от Грасът на България и Х фактор, защото наистина има доста по-големи таланти от това, което показаха на екрана. Кокато се явявах за Мюзик айдъл покрай мен имаше доста, доста по-талантливи и тренирани хора от мен, които не допуснаха по-напред в програмата : ( В българия вече всичко е шоубизнес...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.