Jump to content
Българският форум за музиканти

ambasador

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

ambasador's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря много за бързите отговори За жалост не живея в град, в който да имат представителнство. А дори и да успея да отида до някой от магазините, нямам познати музиканти. За това и мисля да я поръчам он-лайн. Щом нямат голяма разлика, ще се позова на визуланите си предпочитания и най-вероятно ще взема втората (Hohner)
  2. Здравейте на всички, не знам дали темата е за този раздел, но разгледах подробно форума и не намерих по подходящ. Ако не е за тук, моля админите да я преместят. Сега на въпроса. Решила съм за рождения ден на приятеля ми да му взема класическа китара. Той никога не е имал или свирил, така че не търся висок клас, но все пак да е прилична. Търсейки в мрежата различни модели и цени попаднах на този форум и се надявам да можете да ми помогнете, тъй като не разбирам абсолютно нищо. Набелязала съм три модела и ще се радвам, ако можете да кажете по няколко думи за да улесните избора ми. http://www.musicworl..._CC_10_PAM.html http://www.musicworl...er_HC_06_n.html http://www.musicworl..._C546TCE_N.html Доколкото разбирам от написаното първите две са класически, а третата може да се включва и в усливател, поправете ме ако греша. Цената, която мога да си позволя е до 140лв, така че ако имате и други предложения с удоволствие ще ги погледна. Предварително ви благодаря за помощта!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.