Jump to content
Българският форум за музиканти

Marti Karailiev

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Marti Karailiev

  1. Здравейте!

    Имам въпрос към по напредналите китаристи и тези които се занимават професионално с китари!

    ...Значи имам класическа китара Yamaha G-235 и искам да я обурудвам със EQ Tuner Pickup и съответно да си има жак за да си я включвам към пулт, но тя фабрично няма такава екстра и искам да попитам как мога да и монтирам такова нещо и разбира се да не я разваля нещо още повече, както и да не повлияе зле на качеството на звука разбира се, и вобще дали е възмождно да се направи и ако да как!?

    Благодаря предварително...!!!

  2. Много благодаря за съветите!!! Определено имам нужда от вашето мнение, надявам се да имам късмета да попадна на добър инструмент! Значи трябва да се поразходя до магазините в София, Пловдив, пък и в Благоевград е добре да отида тъй като ми е по близо понеже аз съм от Гоце Делчев, и това което ще направя е да пробвам повече китари да изсвиря на тях нещо балканско и да направя разликата коя е за мен и коя НЕ. Иначе до 500 лв. съм навит да дам за китара и на по скъпи съм навит но ако е на изплащане :)

    Иначе ви благодаря много това исках да ме насочите към някои марки и модели щото не съм сигурен че в магазина няма да ми пробутат нещо ненужно :)

  3. Здравейте!!! Аз имам нужда от малко помощ. Значи аз съм начинаещ китарист, свиря на класическа китара от близо 2 години напреднах доста в нещата и сега едни музиканти ме викат в техния оркестър те свирят по свадби и предимно такава музика народни песни и чалга, и мисля че мога да се справя за да си изкарам някой лев, и проблема ми в случая е че трябва да си купя електрическа китара а не знам какво точно е най добро за мен, доколкото знам Ibanez и Fender са едни от най добрите китари но и са много скъпи. Така че ми е нужен съвет дали да си купя нещо по евтино или направо да си взема нещо скъпо за да не съжалявам един ден!

    Иначе съм се спрял на тази Cort-G210

    ЕТО И СНИМКИ:

    http://media.snimka....5445952.jpg?r=0

    http://media.snimka....5445953.jpg?r=0

    Според вас тази добра ли е???

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.