Jump to content
Българският форум за музиканти

pantera55

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Относно pantera55

  • Рожден ден 10/21/1999

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара/пиано

Profile Information

  • Gender
    Female

pantera55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. Така и ще направим. В някоя идна събота ще посетим магазин Камертон, защото останах с добро впечатление от отзивите. Относно забележката за цитата: много се извинявам за нарушението на правилото, изобщо не загрях като го писах.
  2. Вярно е, че и двете китари звучат много добре, но малък компромис в звукът за сметка на няколко хиляди ми звучи по-добре... Аз с такива впечатления съм останала, но явно греша. Въпреки това електрическата музика не ме вълнува особено. Любопитно ми е какво точно намираш за находчиво в мен?
  3. Кръстих се пантера щ'ото обичам котета. И по въпроса с уикенда в София - утре баща ми отива в Пловдив.
  4. Звучи като много добро предложение, благодаря! Въпреки дребният град в който се намирам (Троян) ще се постарая да намеря някого.
  5. Моята учителка е и учител по музика в моето училище и заради това не е особено специализирана относно модели китари, а и аз съм най малката при нея и тя не е сигурна какво точно е подходящо за мен. За капак на всичко тя не ми сътрудничи много поради възрастта ми. Благодаря все пак за предложението! .
  6. Здравейте на всички! От коментарите ви забелязах, че съм пропуснала да спомена, че търся акустична китара, поради факта, че рок не ме влече . А относно цената - между около 120лв и 200лв. Благодаря за съветите!
  7. Здравейте! Аз съм силно казано начинаещ (взех два урока - както щете ме наричайте). Та, да преминем на въпросът ми: аз съм на 11 и ще си купувам китара, но не знам по какви критерии да избера. Ако някой има съвет или предложение, моля да сподели. Критериите ми за китарата са единствено да е качествена (от 120лв нагоре). Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.