Jump to content
Българският форум за музиканти

Явор тъпото

Members
  • Мнения

    167
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    10

Мнения публикувано от Явор тъпото

  1. ^^^

     

    Да, но все пак има значение кой казва мнението, ако примерно е някакъв музикален инвалид, трябва ли да му обърнем внимание? За нас най-важно е, че клубните ни изяви предизвикват истински фурор, значи ние си имаме своята публика, остава само да се развиваме в същия дух :rockon:

  2. ^

    От твоето конкретно мнение репутацията ни едва ли ще пострада, все пак ние сме музиканти, при това родени такива, а хората гледат таланта, както са казали мъдрите, ако мога да ги перефразирам, по думите посрещат, по таланта изпращат!!!

  3. Ето ни отново нас, красиви, талантливи, все по-известни...

     

    Към Вяря - благодаря ти за интереса, ето тук може да чуеш някои наши парчета:

     

     

     

    Там имаме и снимки от някои наши лайв-забивки, повярвай ми, къртим здраво !!!

    Между другото, ти си страхотна вокалистка, бихме се радвали да направим някой съвместен проект!!!

    :godbless:

     

     

    3877989v.jpg

  4. Дами и господа, съфорумци и съфорумки, за тези, които все още не знаят и за онези, които все още не са в час, представям ви най-яката, най-обещаващата и най-уникалната българска рок-група!!! Призовавам Ви да ходите на техните концерти, да купувате техните албуми, защото скоро ще станат първата българска група, популярна в цял свят!!! Ние сме "5-то чувство"!!!

    3877082K.jpg

  5. Най-накрая лъсна грозната истина за тия прехвалени Ибанци, аз вярвам на Дими, едва ли той е най-големият карък в света, а всички останали нямат никакви проблеми с Престижите,а някои от мненията тук определено намирисват на изказани от хора, гравитиращи около някой музикален магазин - сигурно малко хора знаят, че в българия се внасят китари, които са ментета на китайските китари, тоест правени са нелегално в Китай и нямат нищо общо с китайските заводи на Ибанец.

  6. Ами доста сполучлив резултат, особено като се има предвид, че ти отначало изобщо нямаше идея какво ще се получи, а то не само се получи, ами звучи доста интересно и различно от утвърдените маршалски, фендерски и прочее стандарти. Жалко е, че нямаш време да завършиш окончателно проекта и да се получи една образцова кустом-глава.

    • Like 1
  7. Ами Рахата, качи някой семпъл на синия, да чуем колко е хай-гейн, но ми прави впечатление, следейки обяните, че педали доста често сменяват собствениците си, явно всеки гледа да се отърве и да пробута джаджата на следващия ентусиаст. Същото положение наблюдавам и при S-амповете - от 150 лв, каквато е цената на нов такъв(доколкото съм чул), по обявите тук може да си купиш такъв за около 50 кинта, това за какво говори?

    • Like 8
  8. Значи изслушах много внимателно тракчето и според мен ти нямаш вокални проблеми, а според стандартите на бг-рапа, ти не си по-зле от един Спенс, да речем, да не говорим пък за някакви си шамарковци, ванковции и прочее "ряпъри". Струва ми се, че някой голям "разбирач" или "авторитет", каквито у нас има на всяка крачка, ти е подрязал крилцата, а ти пък си го приел твърде сериозно, понеже явно все още нямаш достатъчно самочувствие. Аз само мога да те посъветвам да продължаваш смело, главата горе, самочувствието в тавана и да не ти пука от мнението на тоя или оня - таланта си го имаш, останалото е работа, бачкай здраво и се надявам скоро да покориш българската рап-сцена :thumbs_up:

    • Like 2
  9. Чудесна ти е идеята, но искам да те подготвя за това, което ще те сполети тук - значи във форума има няколко човека, набедени или по-скоро въобразяващи си, че са капацитети от световна величина, та точно от тях ще търпиш постоянно критики, ирония, подигравки и прочее,бързо ще ги разбереш кои са. Ако питаш защо, ще ти отговоря директно - защото тия личности смятат, че да правиш кубета, глави, усилватели и прочее оборудване не е за простосмъртни като теб, а само за богоизбрани като тях, а освен това ги е страх, че ако всички почнат да си правят кубета, те ще останат без работа, понеже изкарват някой и друг лев от сервизна дейност или чат-пат някой се излъже да им поръча някаква джаджа. Та такива ми ти работи, все пак се надявам темата ти да се получи интересна, градивна и продуктивна, тоест накрая да направиш едно яко кубе и да натриеш носовете на въпросните капацитети :thumbs_up:

    • Like 5
  10. ^

    Ами определено звучи по-здраво и дори по-изчистено от амповете на Грегг, въпреки, че вероятно още ще работиш по схемата, така че дай малко повече самочувствие, наистина се справяш страхотно като за първи амп :thumbs_up:

    • Like 4
  11. Не става въпрос за смелост, а за реалност - въпреки подигравките, които пича получи от великите форумни "капацитети", той се справи наистина впечатляващо, а това все пак му е първия амп, представи си ако реши да ги прави по поръчка колко добър ще стане :pray:

     

    Именно такива кадърни, можещи, упорити и амбициозни личности трябва да се подкрепят и издигат, но и тук във форума, както и във всички сфери на живота у нас, на кадърните се пречи, отхвърлят ги, иронизират ги, внушават им, че няма да успеят и прочее, затова и страната ни никога няма да прокопса!

    • Like 4
  12. Наистина този Гибсон звучи учудващо добре, дали е поради новите адаптери, дали поради уменията на пича, но наистина съм приятно изненадан! Ве пак не искам да си кривя душата, но моят Орфей звучи с класа по-добре, ако се засечем някой път на някой джем, ще се убедите в това, но предупреждавам, че доста от колегите ще изпитат истински културен, както се казва, шок :)

  13. ... ама и ти верно си се натъпкал с дистъри :D

    Дистърите са ми тръпка още от времето на соц-а, тогава просто нямаше къде да се купят и си беше блян, пък и с повече дистъри човек може да експериментира, да предлага различно звучене, а не като АцеДеце - 100 години, братче, един и същи саунд, нито грам не са мръднали, направо ти писва накрая :hysterical:

     

    Ще е полезно всеки, който има НСС (Направи Си Сам) камиончета, да ги представи тук, разнообразието сигурно ще е много голямо, заслужава си да се коментират и тези произведения на домашното творчество :cheers2:

    • Like 3
  14. ^

    Правилно си констатирал, че музикантите сме все още много задружни и солидарни, защото винаги ни е обединявала една и съща мечта - да станем звезди от световна величина! За съжаление, тази мечта на никого не се е сбъднала , но може би така е по-добре, защото иначе задружността ни може сериозно да се поразклати :)

     

    Относно упражненията ти смятам, че е най-добре да тренираш без дилей или реверб, на теб ти трябва да чуваш натуралния звук и да подобряваш звукоизвличането, а прилагайки дилеи и реверби, се разконцентрираш в съвсем безполезни и излишни за теб проблеми(поне на този етап), като това да превръщаш ms <-> bpm, съгласи се, че това са глупизми, ти бакалин ли си или китарист?

     

    Нека биде рок :rocker:

    • Like 4
  15. ^

    Колега, абе да те питам, понеже гледам имаш Лошата Маймуна, това педалче не е ли правено по схемата на някой класически педал? Дигитек имат такава практика да пускат реплики на разни известни модели, примерно аз имам Дигитек Грунге, който май е реплика на ДОД-овския, който ти имаш, а тази Лоша Маймуна определено звучи много секси, аз я дебна от доста време по обявите, веднъж се появи, но ми я грабнаха изпод носа, хиените :wallbash:

    • Like 1
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.