Jump to content
Българският форум за музиканти

IvanIvanov

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно IvanIvanov

  • Рожден ден 02/23/1999

Previous Fields

  • Инструмент
    Електрическа Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dimitrovgrad

IvanIvanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

-3

Обществена Репутация

  1. IvanIvanov

    Humbucker covers

    Свиренето не ми е проблем, не го мисли, не знам защо засегна тази тема и се отклони от ясно зададения въпрос. Разлика реално има и на мен ми беше интересно точно по какъв начин се променя звука на китарата. Благодаря на всички за отговорите, мисля че си направих ясна представа. Ако модераторите преценят, че няма какво повече да се добави, нека закрият темата.
  2. IvanIvanov

    Humbucker covers

    Здравейте, Пиша темата понеже имам китара, чиито хъмбъкъри имат капачета и ми стана интересно дали някой от вас е експериментирал и ги е махал. И ако да, в каква насока се е променил звука на китарата, ако изобщо е имало някаква промяна.
  3. Еми че аз съм със полуакустична, 12 струнна (със 6 струни) китара. Марката е изключителна - Орфей, представи си ... На години е приблизително 3 да не кажа и 4 пъти колкото мен... Вътре жичките и са скапани от всякъде и не работи във усилвател като се включи да не говорим и, че е със старите букси.. ползвам я като акустична и вади добър звук колкото и невероятно да ви се стори това след като прочетохте всички тия неща за нея и сега баща ми е намерил един майстор негов приятел който се занимава с китари и са решили да ми я опраят... Надявам се скоро да не се налага да навеждам глава като ме питат с к'ва китара свиря... Поздрави!
  4. Съжалявам, че не довърших коментара .... Той ми каза, че преди е имало едни струни "Томастик" ако не се лъжа им беше името и при тях е нямало скърцане, но не съм сигурен откъде може да си намери такива или изобщо дали са в производство все още ....
  5. Значи след като прочетох темата се посъветвах с баща ми (Той разбира доста)
  6. IvanIvanov

    Epiphone Les Paul

    Ае Боко нали уж чисто нова вадеше си перфектен звук пък така са те прецакали :thumbdown:
  7. Аз се опитвам да го причиня а ти да го премахнеш :punk_guitar: :hysterical: :hysterical: така си е много по-добре
  8. Изи Страдлин / Слаш Джеймс Хетфийлд / Кърк Хамет А любими китаристи са Изи, Слаш, Джеймс, Кърк и Ричи Блекмор :music336:
  9. IvanIvanov

    Левичари

    И аз също съм левичар и имам едно много добро предложение http://shop.visiarts.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=4617&category_id=33&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=3 ... хвърлете едно око на тази китара ... до 2-3 месеца ще си я поръчам един приятел си поръча тази и остана много доволен _____________________________________________________________________________________________
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.