Jump to content
Българският форум за музиканти

xperience2

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    nikakav

xperience2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Колебая се между тези два варианта-Behringer xenyx 802 usb + Behringer B 1 и behringer ultragain pro mic 100 + Behringer C 1.Трябват ми за запис на вокали вкъщи.С лаптоп съм.
  2. xperience2

    студиа-Бургас

    Търся по-евтино студио в Бургас.Има ли,или вси4ки са по 30 лв/4ас?
  3. Казаха ми за клавиатура ,която се свързва с компютъра и може да се свири чрез нея с някоя програма(напр fruity loops) ,а не чрез копчетата на компа.Не е МИДИ,а само клавиатура.Има ли,и как се казва?
  4. Мерси.Но няма да пусна линк,срам е е още.Сега ще търся учител.
  5. Ами казаха ми че нямам музикален слух и няма смисъл да опитвам повече да пея,защото било неосъществимо...завинаги.
  6. А може ли някой без музикален слух да 'пропее'?
  7. Ето намерих това от форума "Абсолютен слух имат всички хора. Поне тези, които нямат вродени или придобити дефекти в слуховите органи. Музикален слух обаче имат вероятно под един процент от хората занимаващи се с музика."
  8. Здрасти.Може ли някой без музикален слух да се научи да пее?Тук в този форум четох че едва 5 % от хората занимаващи се с музика имат такъв слух... И втори въпрос-може ли в една песен,думите които са изпети с вибрато да се изпеят с прави тонове-или ще се промени мелодията?
  9. Всъщност питах за самоучителя-12-те диска и т.н.Според ревютата няма начин да не пропееш с този курс...аз го намерих в интернет,но нещо не ми вдъхва доверие
  10. здрасти.става въпрос за е-курсът-смятате ли, 4е е полезен за съвсем ама съвсем начиенащи,които си нямат хал хабер от пеене..ще пропееш ли след това?защото като чета отзивите-от магаре ставаш павароти...с една дума-може ли да замени истинските уроци?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.