Jump to content
Българският форум за музиканти

El Diablo

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано Китара

El Diablo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами мерси че поне ми отговорихте до сега нито съм имал китара нито нищо за това ви питам..! Колкото и да се смеете нямам вина уча в Соу Димчо Дебелянов Бургас и 9 клас ме задължават да почна на 2ри инструмент или пеене имаше 3 вида инструменти Гайда,Барабани,Китара спрях се на китарата и мисля че като начинаещ е по добре да ми помогнете не да се кикотите но както и да е мерси все пак!
  2. Здравей значи до сега съм свирил на пиано но другата година ме задалжават и на друг инструмент та ходих във Технополис Бургас да си турся китара по скоро да разгледам (до няколко месеца ще си купя) та както и да е не разбирам нищо от китари но се пак ако някой може да ми помогне защото имам няколко въпроса 1.Да си зема ли следната китара Washburn x10 SJ 2.До колкото знам за да свири Ел.Китара ми трябва Усилвател та предложете някой от 200 до 250 лева мах. 3.А сега само да питам Китарата Washburn x10 SJ Соло китара ли е Или Бас според мене е Соло китара но аз почти не разбирам докато вие сте по напреднали в нешата Та Моля Кажете за начинаещ тази китара добра ли е доло горе цената и е 349 лева на мен лично ми хареса 6 Струни Като я видях направо се влюбих в нея но все пак не е важно как изглежда а как звучи та моля Кажете си мнението Снимка На Китарата:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.