Jump to content
Българският форум за музиканти

supermen

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от supermen

  1. Здравейте, Според мен грешката Ви и не само на вас е, че ПОЧТИ всички започват да свирят с таблатури и подобни, не могат да четат ноти, не знаят трайностите, най-елементарна мелодия не могат да изтатакат, изчетат и изсвирят. Похвално е че свирите с метроном и че не бързате но мисля, най добрия начин е след като сте научили солото да започнете да го свирите по по- лесен начин за вас, тоест да махнете по трудните за изсвирване ноти и постепенно да ги добавяте. Така след около 5-10 дни напредъка се усеща. Надявам се да съм помогнал.
  2. Здравейте, Преди време с един приятел се разлигавихме и направихме нещо подобно на вашата идея с един Marshall MG10CD и Fender FM10G ако не се лъжа. Както и да е, използвахме Marshall-а като импут, след което от изхода line-in (не всички усливатели обаче го имат, а той е ключов защото звука от ампа си "върви" но и предава сигнал към каквото е включен като и обратно), та както и да е от line-in-а го включихме към импута на Fender-а и се получи бих казал чудесен звук... Надявам се да съм помогнал.
  3. Не съм сигурен но мисля, че съм виждал подобно (ако не същото ) в e-Bay. А иначе мисля че в Dinacord може да откриете подобен бридж който да пасне на китарата... Надявам се да съм помогнал.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.