Jump to content
Българският форум за музиканти

dimodd

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dimodd

  1. За упражнения,не песни или инструментали на групи!Просто трябва много да ровя за да намеря,а тук вероятно знаете да ми кажете директно сайтове за сваляне! Благодаря!
  2. Някой има ли представа откъде могат да се дръпнат ноти за комплект барабани? Благодаря!
  3. Ето линк към единия(който имах)!За съжаление някой си го записа и не поиска да ми го върне.Беше доста отдавна,но оттогава не ми дава мира мисълта че вече го нямам!Който го е гледал,знае за какво става дума!Шийла свири с тати(Тито Пуенте) и Принс!Страхотен концерт! http://www.dailymotion.com/video/x1x7jc_sh...rous-life_music А другия,който не съм гледал и ми се иска да имам е ето този: http://www.youtube.com/watch?v=33orc70TAxg...PL&index=18 Благодаря на всеки,който може да намери каквото и да е!А който не я е гледал-колеги,не бива да се пропуска това...!
  4. брееееее Мони Серафимов кога стана търговец на палки 4е и производител Ами производител от около 15 години!А търговец.....,ами не знам!Едва ли това може да се нарече търговия!
  5. Ела до Плевен и си избери палки от производителя-Симеон Серафимов!Има доста модели и са наистина здрави!Мога да те свържа с него когато поискаш!Ако си заинтересуван,званни ми на 0878 567243 и ще се разберем!Търси Димо!А цените-без конкуренция!
  6. Дано се намери някой да помогне!Дори и да е на видеокасета,както го имах аз,ще го запишем веднага на ДВД!Участваше и Prince!
  7. Имах един преди доста години,но някой "приятел" забрави да ми го върне!Оттогава няма намиране!Ще съм благодарен на всеки,който помогне!Не видях никъде из темите да се споменава нещо за нея,а е уникална!Особенно в комбинация с брат си и баща си на сцената!Става страхотия! http://www.drummerworld.com/Videos/SheilaEmd2005.html
  8. Кое му е страшното че не можах да разбера?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.