Jump to content
Българският форум за музиканти

Stoyan88

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Stoyan88

  1. Здравейте барабанисти,дойде време да си взимам нови палки,старите се износиха вече,че мисълта ми е вече съм пробвал про марк и вик фирт,но гледам в чуждите форуми коментират палки от фирма Vater че били здрави палки,дори по издръжливи от вик фирт,някой да има мнение впечетление от тях?Избрал съм си тези

    https://www.musicworld.bg/bg/c_166/i_49034/VATER_VH7AN_Manhattan_7A_Nylon.html

  2. В българските сайтове не ги срещам.Ще си ползваме от нашите сайтове.Пак който е в по голям град може да си купи от музикален магазин без да плаща доставка,а ние в Ямбол само онлайн можем да си поръчаме палки за съжаление.

  3. Досега съм пробвал само две марки палки промарк и викфирт.Доволен съм и от двете,но сякаш промарк малко по-добре ми пасват на захвата ми,тъй като аз хващам палката най в края,с три пръста,незнам защо но така ми е най удобно въпреки че по правило не е правилно.Ще опитам тези промарк които ми пратихте.

  4. Да благодаря,свирил съм с вик фирт 5б но ми идват тежки,тях ги счупех за 3 месеца и то винаги ми се чупи дясната палка като ударя чинела,засега два чифта съм чупел и то все по един и същ начин.Искам и друго да попитам,ако взема два чифта вик фирт нова 5А с пластмасов връх има ли вероятност да искарам по дълъг период с тях отколкото да закупя един чифт пак от вик фирт но от по високия им клас американ класикс 5А с пластмасов връх.Двата чифта на нова излизат около 24лв. а единия чифт американ класикс е около 22лв.Незнам кое си заслужава повече.

  5. Здравейте,малко съвет от барабанистите в сайта,скоро си закупех палки на вик фирт 7а около 20лв. и на първото свирене топченцата на върховете станаха на половина,а са ми най-удобни по дължина и лекота,обаче много бързо се износват.Нещо по издръжливо да ми препоръчате като марка,максимум до 5а като размер тъй като 5б ми идват тежички.Благодаря,поздрави на всички в сайта :)

  6. Здравейте на всички,от скоро свиря на барабани и много ми е приятно,но искам да си настроя барабаните по някакъв начин,за съжаление нямам такъв уред с който да ги настроя,има ли някакъв що горе долу верен начин за настройване,благодаря на всички за съветите.

  7. Хубаво е да се свири с по-дебели перца но зависи дали му е удобно на китариста.Примерно лично при мен за акустична китара над 1.0мм. при бърз ритъм не ми е удобно,измества ми се перцето може и да го изтърва.Всеки трябва да опита различни размери перца и да прецени за себе си.

  8. Здравейте на всички,искам малко информация къде мога да намеря покритие за отвора на електроакустичната ми китара,разглеждах в доста сайтове но точно моя размер никъде няма.Предлагат само три размера от които нито един не отговаря за моята китара.Има ли някъде по поръчка да правят такива неща?

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.