Jump to content
Българският форум за музиканти

Димитър Демиревски

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Димитър Демиревски's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. по-добре си вземи нещо лампово до 5W.
  2. Ехе, благодаря ви, че се отзовахте на питанката. Успях да се добера до 1 магазин и взех едно пакетче за начинаещи с афинити стратче и едно 15-ватово усилвателче. Много е доволен синът ми, а и на мен ми хареса още в магазина, явно е до бройка, но все пак звучи страхотно, така, че за 330лв. се оказва, че всеки начинаещ може да се комплектова подобаващо)
  3. Здравейте съфорумници. На 44 години съм, учител по китара. Искам да купя електрическа китара за сина си, за да се научи и той да свири. Свързах се с един магазин в София, защото видях, че там продават китари Lag. Като малък на мен ми бяха подарили такава китара и навремето беше голям престиж, много качествена изработка. От магазина ми направиха много добра оферта с доставка, която включва бъджетната китара Lag Arkane A66. Въпросът ми е някой свирил ли е на нея, ако може само да ми каже дали свири китарата като цяло, или марката е опорочена. За съжаление в следващите няколко месеца нямам възможност да пътувам, иначе с радост бих се разходил до друг град, а и все пак иструмента трябва да се опита, но нямам възможност. Ако сметнете, че въпросът ми е досаден, извинявайте и игнорирайте темата ми
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.