Jump to content
Българският форум за музиканти

just_blessed

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от just_blessed

  1. Ами истината е, че то преподавателят чудеса не може да прави А аз определено не се определям като притежател на хубав, още по-малко на овладян певчески глас. Просто наистина ми беше интересно да чуя и друго мнение относно темата за "природата" http://dox.bg/files/dw?a=9edbef14e5
  2. Здравейте! Аз също имам подобен въпрос относно разликата и приликата между класическо и поп-пеене. От няколко месеца ходя на уроци като желанието ми е да се усъвършенствам в областта на поп музиката. Моята преподавателка, обаче, твърди, че природата ми е абсолютно "класическа" и почти ми липсва гръден регистър. Полагам големи усилия за промяна - в т.ч. избирам предимно много ниски песни, които евентуално биха ми помогнали да се откажа за малко от изцяло главовото пеене. Как мислите - дали е възможно да "променя" природата си, макар и след много тренировки и ако нещо друго се сещате като съвет, ще съм благодарна да го споделите. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.