Jump to content
Българският форум за музиканти

jabokakermit

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

jabokakermit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички за дадените мнения,разбрах вече какво ми трябва.Темата може да се затваря.
  2. Искам да ги сложа в двулентова тонколона като втори басов говорител.А усилвателя е 2x90 вата.Според теб добре ли ще свири.Сегашният бас е здрав но идва слаб,той е 60 вата и пиезо пищялка 30 вата.
  3. Искам да си купя два чешки говорителя ARN 6618 но незнам дали са добри.Ако някой ми каже нещо за тях ще съм благодарен.Ето какво излиза в гугъл за тях-http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&biw=1024&bih=608&q=arn+6618&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=Arn+66&fp=cf9923ed367bd50f
  4. http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:aBPeiWgQqbkJ:reproduktory.tvm-valmez.cz/download/woofers/arn-6618-en.pdf+ARN+6618&hl=bg&gl=bg&pid=bl&srcid=ADGEEShLn9U6dN4Dqgv7izvngX6lSsfmdqUPTs9D7sFao_9GZjGdzbK8kvwdUxyxHpgsI4VB_LRW0x6pkYWEzTlxeSDtEasMAQ7-sa7-5htHhoXxlyEkKkvE3wLSvN9P2qEgUdcghqpC&sig=AHIEtbTtuBhSYIEl7fCB_2Wfm3Os4pyTGg
  5. Можете ли да си кажете мнението за чешки говорители ARN 6618 като чукнете в гугъл излиза инфо в пдф формат.Понеже искам да си купя два такива.
  6. Не можеш да ги свържеш без филтри. Автоматично ще се повредат високоговорителите. Веднага ще изгърмят високочестотните, а след това и средночестотните. Междувременно може да се повреди усилвателя. Единствено може да пуснеш басовите говорители. Ако е вярно, че усилвателя може да работи от 4 ома нагоре, басовете може да се свържат паралелно. Без другите високоговорители и съответните филтри, звукът изобщо няма да ти хареса. Може и в завършен вид да не ти хареса, но това е тема за друг разговор. ПП.След като са разглобени, не са ли имали филтри, когато са били сглобени? Филтрите са стари и преди правеха проблеми.Горяха ми пищялките,а бях и с друг усилвател.За по сигурно ще си купя нови филтри.А усилвателя е стереоресивър и наистина работи от 4-16 ома.Пише го отзад на изходите за тонколони.Мерси все пак.
  7. Не можеш да ги свържеш без филтри. Автоматично ще се повредат високоговорителите. Веднага ще изгърмят високочестотните, а след това и средночестотните. Междувременно може да се повреди усилвателя. Единствено може да пуснеш басовите говорители. Ако е вярно, че усилвателя може да работи от 4 ома нагоре, басовете може да се свържат паралелно. Без другите високоговорители и съответните филтри, звукът изобщо няма да ти хареса. Може и в завършен вид да не ти хареса, но това е тема за друг разговор. ПП.След като са разглобени, не са ли имали филтри, когато са били сглобени? Филтрите са стари и преди правеха проблеми.Горяха ми пищялките,а бях и с друг усилвател.За по сигурно ще си купя нови филтри.А усилвателя е стереоресивър и наистина работи от 4-16 ома.Пише го отзад на изходите за тонколони.Мерси все пак.
  8. Здравейте,как да свържа говорителите на моите домашни разглобени тонколони.Всяка тонколона има по 2 броя басови говорители 1 брой среди и 1 брой високочестотни ,всички са по 8 ома.Вапроса ми е каква схема на връзване да предприема за да ги докарам в подходящ омаж и да не изгоря усилвателя си.Усилвателя е от 4-16 ома.Нямам средства за филтри в момента.Искам да ги свържа без филти или някакви елементи.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.