Jump to content
Българският форум за музиканти

systein

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

systein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Да, всичко е ОК сега. Само едно допълнение, трябваше да разкарам съпротивленията, като преправях схемата диодите, защото с не искаше да работи с тях
  2. Благодаря. И аз си представях нещо такова, но като не съм сигурен. Довечера ще пробвам, Поздрави
  3. Здравейте, Скоро си купих въпросното кубе, но в цената му не е включен оригинален футслуйч на Peavey. Нямаха и наличен в магазина, пробвах един футслуйч на Vox модел vfs2a и си го купих. Всичко със смяната между Clean и Lead каналите си работи, но дразнещото нещо е, че диода свети когато е на Clean, а когато се превключи на Lead угасва. Потърсих да видя дали има някакви разлики в схемите между Peavey и VOX. - ТОВА е схемата на Vox-a, - ТОВА или ТОВА до колкото разбрах са на Peavey. Не съм на ясно с електрониката и за това се допитвам до вас. Може ли да се направи диода да свети когато е на LEAD канал и да угасва, когато е на Clean. Благодаря предварително.
  4. Здравейте, Имам китара Ibanez със следната схема на адаптерите: ЦЪК. Според тази схема при 2-ра позиция на ключето адаптера трябва да е паралелно свързан, само че се появява брум. Въпроса ми е нормално ли е да го има този брум при тази позиция или да търся проблем при свързването? Поздрави
  5. systein

    Grand Funk Varna

    Какъв Гранд Фънк ви гони вас
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.