Jump to content
Българският форум за музиканти

Valkyrje

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Quitar

Valkyrje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ^ Скоро , скоро . WTF ? Не мога нито да си редактирам профила,нито да си чета личните съобщения. Що тъй ?
  2. Уха , благодаря за поздрава !
  3. Благодаря на всички за посрещането ! Не съм телец , а водолей , макар че това не е от голямо значение. Засега не съм се замисляла за сжирене на бас - но може.Всичко по реда си. И да,ще уча в НАТФИЗ , което изобщо не ме радва. Но такова е положението.Иначе съм изкарала една година уроци по актъорско майсторство , не ми се щеше да продължавам с ученето,а направо да почвам работа.Ама нали си знаете как е в родината- връзките все още са решаващ фактор.Само заради това отивам в НАТФИЗ. А този форум много ми харесва.Жалко,че чак сега се регистрирам. Айде да пием бира някой път на някоя от форумните срещи !
  4. Име: Веси Възраст: 20 От : София Свиря на : китара,акустична ,планувам покупка на електрическа.Но все още съм аматъор,т.е.уча се. Интереси : Музика,предимно хеви,траш,дет метъл,напоследък и викинг и блек.И класическа музика.Имам прилични вокални характеристики. Театър - уча актъорско майсторство. Интересувам се също от психология и философия. И ся за да не звучи прекалено документално,ще добавя също,че бирата ми е слабост... :inlove: имам гадния навик да изказвам нелепи твърдения с цел наблюдение реакциите на околните , обичам да споря ,но само в приятелски кръг ,тъй като някои хора се обиждат....и така нататък. Хайде наздраве. Много мразя да говоря за себе си. П.П.Сложих снимка в съответната тема.
  5. Valkyrje

    Photos

    Ето. В момента нямам подръка друга снимка. Може по-нататък да ви се покажа с кухарката :guitar:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.