Jump to content
Българският форум за музиканти

Lucia3996

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    глас,пиано,китара

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    The world of the music

Lucia3996's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Gustavo Lima-Balada Boa(Tche Tche Rere)

  2. Честит Рожден Ден,Майкъл!!!

  3. 27.08.2012.-My Dilemma 2.0!!!

  4. Anastasia-Once Upon A December

  5. One Republic-Apologize

  6. Selena Gomez-Hit the Lights!

  7. Първо-Искам да попитам sisito7b ,след като се сравнява със Селена Гомез ,че пее по-добре песента,защо не прати един запис и да чуем?Извинявай Сиси,бих те насърчил да опиташ с пеене,ноо да кажеш че си по-добър от човек,който работи върху гласа си с професионалисти и с всеки изминат ден,става все по-добър,при условие,че никога не си се занимавала с музика.......Второ-Ralica Argirova,бих те посъветвала да отидеш при педагог,той да ти каже как стоят нещата и тогава да решиш дали ще се занимаваш,или не.Може би е малко късно да се занимаваш на 17 години за професионалист,но не пречи и да си любител.А за да станеш наистина добър,трябват години,труд и любов към това,което правиш.Късмет и на двете!
  8. Бих искала да попитам дали някой знае сайт,където има ноти за вокал и пиано,или по-точно ноти на Селена Гомез за вокал и пиано.Песните са A year without rain и Naturally.Аз намерих ноти,но те са само за пиано.Благодаря предварително.
  9. Lucia3996

    Любими певци

    Лучия Поп,Майкъл Джексън и Селена Гомез са върха!Но харесвам и други изпълнетели като Адел,Сара Енджелс или Деми Ловато.
  10. Хм....Не мисля,че нещо такова съществува въобще....а и да съществува,едва ли е надеждно.Ако искаш да се занимаваш сериозно с музика,трябва да ходиш на уроци,да влезеш в консерватория и да влагаш ужасно много труд.
  11. Смесен Хор "Добри Чинтулов"-Сливен
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.