Jump to content
Българският форум за музиканти

BeyondGodLike

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано, китара

BeyondGodLike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Човекът се казва Слави. Цигулар от операта е. Настройва пианата на читалището, може да питаш директорката Данева (намира се на предпоследния етаж), тя ще ти даде негова визитка. 50 лв ми взе преди 2 години и не вярвам да е дигнал много цената (ако е дигната въобще). Иначе живее на улица "Цар Иван Шишман" под "Христо Ботев". Ако си наблизо можеш да го потърсиш лично, много приятен човек е, няма да се направи. От лявата страна сива метална врата е (мисля че се пада втората къща, не съм сигурен).
  2. http://www.monitor.bg/article?id=55621 Стори ми се любопитно. Ако не е - търкайте с гумата ;]
  3. Важи ли все още офертата ти, ако да - моля, дай телефон. P.S. Не е за мен, моя приятелка свири на китара и пее в Стара Загора и Велико Търново и си търси човек за морето!
  4. Здравейте. Пея фалшиво, но искам да се науча. Пределно ясно ми е, че "певец и сцена" няма да стане. Нямам хубав глас и пр. На 20 години съм, свиря на пиано, от известно време и на китара. Имам наистина огромното желание да го постигна. Събирам пари за уроци по нататък, но искам поне да докарвам тоновете, не да ми дават "до", а аз да обикалям две-три фалшиви ноти. Убеден съм, че с много упражняване ще мога да ги хващам - все пак "anything can be overdone" - и в момента няма нещо, което да желая по-силно. Нищо не ми дава тази тръпка, както моментите, в които си представям, че пея дадена песен. Та, искам да помоля да ми дадете насока за някакви конкретни упражнения. От няколко седмици сядам на пианото, "подавам" си тоновете в удобната зона и се мъча и мъча да ги докарам. Докато натискам клавиша и съм намерил тона го поддържам в общи линии, пусна ли го обаче, ми убягва; след малко като пробвам пак долу-горе го намирам, но минат ли 5-10 минути, не натисна ли клавиша не се получава. Това съм решен да го правя, колкото месеци е нужно, докато започна да ги хващам. Ако има някакъв вид упражнения, ще съм изключително благодарен да ме посъветвате. Навярно много умеещи хора ще си кажат: "Тоя пък, като вижда, че пее фалшиво какво си прави труда, щом го няма значи не му трябва да пее", но аз няма да се откажа и искрено се надявам някой да ми даде съвет. Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.