Jump to content
Българският форум за музиканти

Coma Summer

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Coma Summer

  • Рожден ден 07/04/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Coma Summer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Обществена Репутация

  1. Нашето парче "Out of the Sun", заснето и записано на живо в Cosmos Coworking Camp от екипа на I'M WITH THE BAND, 12 MAGAZINE. http://12mag.net/pop/im-with-the-band-sessions-07-comasummer/ https://www.facebook.com/comasummer
  2. "Rental Kisses" на Comasummer беше включена в компилацията Psychedelic Underground Generation #27, редом с един куп яки парчета на съвременни банди от САЩ, Канада, Австралия, Англия, Холандия и Германия. Всеки, който харесва нео-сайкъделия, може да свали албума безплатно или просто да го слуша ето тук: http://thepugrock.bandcamp.com/
  3. Здравейте! Ето още едно парче от Comasummer. Кръстих ме го Rental Kisses. Можете да чуете и другите песни в soundcloud профила ни: https://soundcloud.com/comasummer. Скоро ще има нови неща и на facebook страницата ни: https://www.facebook.com/comasummer?ref=aymt_homepage_panel Приятно слушане!
  4. Ние от Comasummer изпращаме 2014-та година с нова песен. Желаем ви приятно слушане и весели празници!
  5. Това е просто жестоко! Мога да го слушам цял ден. Браво!
  6. Благодаря ти за ласкавите думи! Правилно си преценил - The Black Angels са една от любимите ни банди и тяхното влияние върху нас е голямо
  7. Здравейте! Представям на вашето внимание новото ни демо записче - Hurricane Love. Надявам се да ви хареса! Всяко мнение относно качествата му е добре дошло и ще бъде от полза за нас! Поздрави!
  8. Благодаря ти за хубавия коментар! Съветът ти е много ценен, всеки певец трябва да се съобразява с това. Може би проблемът се съдържа най-вече в текста, който се оказа пълен с разни съюзи, съскащи съгласни, трудни за изговаряне срички и т.н. А и звукозаписната техника и подход (микрофона - в компа ) все пак си оказват влияние. Занапред ще се стараем да се усъвършенстваме. Поздрави!
  9. Благодаря ти за хубавото пожелание! Дано и за теб тази година бъде спорна и изпълнена с хитове )
  10. Здравейте и Честита Нова Година! Това е нашето първо парче, което спретнахме в домашни условия. Има си доста трески за дялане, но всяко мнение, препоръка и критика от вас са добре дошли и ще ни бъдат от полза! Надявам се да ви хареса. Стоп моушън видеото също стана интересно, спрямо ресурсите http://www.shure-call-for-legends.eu/entrants/profile/303 Поздрави!
  11. Колко време е ползван диджитека, в какво състояние е, има ли някакв...

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.