Jump to content
Българският форум за музиканти

slaveya

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

slaveya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ученик по китара. Китарата е старичка, както и струните. Лора
  2. Благодаря за отзивчивостта. Не знам каква разлика влагате между класическа и акустична китара. Акустичен инструмент с найлонови струни е. Шумът е като ниско жужене и не е от прагчетата. Явява се и при свободна струна и при натискане. Най-много при трета. Сякаш краят на струната допира корпуса, но не е това. Възможно ли е да е от струните, ако са стари? Все пак не разбирам как се произвежда този шум от струните. Става дума за мой ученик. Ще препоръчам да смени струните. А при износени долно или горно мостче какви са признаците? Вижда ли се нещо? Отново благодаря!
  3. Здравейте, можуе ли някой да ми каже на какво се дължи резониращ шум при прозвучаване на струните на акустична китара, особено силен при трета струна. Не е от крайчетата на струните в горня и долния им край. Шумът се появява само в хоризонтално положение на китарата (когато се свири), а когато е изправена отвесно го няма. Предварително благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.