Jump to content
Българският форум за музиканти

phoebe

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

phoebe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. phoebe

    Помощ?

    благодаря ти, аз доста неща на Бийтълс свиря и мисля, че ми помага да напредна, blackbird, yesterday и тея по-лесните мога да ги свиря на ноти, но на акорди колкото и да опитвам нещо не ми се получава мелодията, незнам защо.
  2. phoebe

    Помощ?

    учителя ми каза, че напредвам бързо със нещата, а и аз мисля така, но въпроса е че аз не знам какво да свиря, и над какво да се упражнявам, а той не ми дава материал.
  3. phoebe

    Помощ?

    благодаря на всички, ще пробвам с метронима и ще си купя книгата пък дано започна да напредвам, защото наистина не искам да се отказвам.
  4. phoebe

    Помощ?

    ми не не правя такива упражнения, какво по-точно представляват? А иначе за ритъма, проблема ми е че не мога да си обясня как примерно да изсвиря акорда, да речем два пъти нагоре и надолу или само нагоре/надолу, не знам как да го обясня точно, в клиповете в youtube го наричат struming pattern, не знам как се превежда на български.
  5. phoebe

    Помощ?

    в момента няма как да запиша нищо за съжаление, но съм зле наистина, не мога да уцелвам ритъма добре и си свиря общо взето каквото ми дойде да не говорим че си нямам грам идея от прогресии, скали и т.н.
  6. phoebe

    Помощ?

    Проблема е следния-свиря или по-точно се опитвам да свиря на китара от година и нещо обаче не ми се получава. Ходя на уроци, но не съм доволна от учителя ми, а в нашия град друг няма. Не знам почти нищо на теория, не знам всички акорди, а на уроците свиря неща които сама трябва да си намирам и повечето са много трудни за мен и са неща на различни групи и музиканти, които харесвам и някои неща на ноти, но почти нищо не успявам да свиря добре. Свиря много, но на сляпо. Наистина много искам да се науча, но всеки път като се опитвам да свиря някоя песен изобщо не се получава, гледам клипове в youtube но пак нищо не разбирам, накрая се отчайвам и вече съм на път да се откажа, а музиката е единственото нещо което харесвам. В мен ли е проблема или какво? Вече незнам какво да правя, няма кой да ми обясни, хвърлям си парите на вятъра...чудех се дали да не си взема някакви книги по въпроса, обаче незнам дали това ще помогне. Всякакви съвети ще са от полза, благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.