Jump to content
Българският форум за музиканти

end

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от end

  1. end

    epiphone explorer

    Някой да е срещал този интрумент по софийските магазини или някъде в България.Обиколих dynacord i house of the rising sun никъде няма какъвто и да е епифон.
  2. end

    Една песен

    Аз ги гледах в сонгстерр с по едно прагче изместени напред, но това няма значение.Точно като извиря първите 4 прагчета на петото песента ми се разваля.
  3. end

    Една песен

    Сигурен съм че китарата ми е настроена идеално.Като свиря други песни ми звучат 1 към 1 с оригинала ,но само тая не ми става.Ако знаеш тая песен в какъв строй се свири ще ми кажеш ли?
  4. end

    Една песен

    Опитвам се да науча на 3 door down-here with out you ,но не мога да го докарам на звук.Смисал удрям верните прагчета но китарата не ми звучи нормално, а пък съм я настрил правилно с тунер.Като свиря други песни си звучат нормлно.Защо става така???
  5. end

    Педал към PC

    Има ли начин да се свърже Дисторшън педал към комп без амп ?
  6. end

    Китара+Пс

    Някой подкарал ли е тая програма на Windows 7
  7. На китарата имам 2 копчета дето се въртят (за силата на звука и дълбочината на звука).Та тези две копчета са се разхлабили и като ги въртя много играят.Та въпроса ми е как да ги стегна.
  8. За такива постове може да изядеш някоя санкция.И когато пускаш тема я формулирай като хората.Ползвай и функцията ТЪРСЕНЕ , и ако чак тогава не излезе нищо пускай теми. PS:По темата:Хубава китара под 400 лв няма, освен на старо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.