Jump to content
Българският форум за музиканти

Tim Stone

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tim Stone

  1. Да, Ани, съгласен съм с това. Та дори и да не сме музиканти, а само опитващи се, приятелска подкрепа винаги е добре дошла. ако искаш, можеш да ми пратиш името на инструктора ти по ЛС, за да не е в темата като реклама. мерси
  2. Благодаря ви, Анитоо и Вяра. Напълно съм съгласен за уроците-- сега все още разучавам и се опитвам да придвижа нещата в тази посока. Ако имате някои имена или препоръки, ще съм доволен. @ Вяра: До сега не съм ходил на уроци по пеене, и ще ми е много интересно да видя какви са процесите и упражненията там. Не мога да чета ноти, но на слух иначе го докарвам. (както казва дядо ми: "Аз от ноти не разбирам, ама иначе съм скромен"). Идеята ти за бележки по песните е интересна, ще я пробвам. Лошото обаче е, че живея със съквартирант и мога да пея/практикувам само когато го няма. Иначе като се прибирам в Монтана се възползвам от свободата и тормозя съседите Относно запис с мое пеене, да, мисля да направя някой, но трябва първо да купя някакво микрофонче, защото с тези на лаФтопа се получава мн страничен шум. надявам се през weekenda да намеря време и смелост и да кача нещо което да прослушате и критикувате.
  3. Здравейте на всички във форума! Първо, малко инфо за мен. На 21 съм, живея в София. Може да се каже, че съм от музикално семейство-- дядо ми е бил в оркестър/че/, макар и непрофесионално, и 30 години си е изкарвал хляба с това. Баща ми обича да дрънка на китарата и да пее, но само за удоволствие. Явно и аз съм наследил нещо от това влечение за пеенето от тях-- я ген, я среда. Та, от няколко месеца реших да се позанимавам малко с развитието на гласа си, но все още си личи, че има доста да се уча. Въпреки, че усещам за себе си, че има голямо подобрение. Ениуей, въпроса ми е там: Когато пея някоя песен заедно с оригинала /напр. по радиото/ нямам проблеми, но пусна ли я само на синбек, или недай си боже да пробвам акапело, усещам, че почвам да се губя м/у тоновете и гласа ми звучи някак по-'празен'. Не знам дали го обясних както трябва, но така го усещам. Исках да ви питам за съвет относно този проблем. (дядо ми синбеци не е използвал) Какво трябва да направя, има ли конкретни техники и начини? Или просто с времето и опита се свиква? Предполагам, че част от проблема ми е на психическа основа и от неопитност. Ще съм благодарен за всички съвети и мнения.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.