Jump to content
Българският форум за музиканти

ironlion

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

ironlion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами - да за нагласянето на височината на струните - в момента съм ги нагласил възможно най - ниско иначе ако ги сваля още се получава опиране на струната в съседните прагчета на места и извличане на нечист звук - явно проблемът е в грифа - а не може ли чрез това желязо не да се изправи,а да се изкриви малко повече тъй че да може да се намали разстоянието и да няма това жужене в съседните прагове?
  2. ironlion

    Малко въпросче

    Здравейте, случайно попаднах в този прекрасен форум и много съжалявам , че не го знаех от по-рано. Имам едно въпросче към вас - свиря на електрическа китара, закупена от мен още като малък, мисля, че е българска, но марка не пише съществува следния проблем - разстоянието между грифа и струните ми е прекалено голямо, аз свалих грифа чрез болтовете и подложих малко хартия за да се опитам да коригирам този проблем и успях до някаква степен, но трябва още!!! - искам да ви попитам /видях че има едно т.н. желязо вътре в грифа от горната част откъм шииката на китарата - вътре в грифа - какво е неговото предназначение и върти ли се по някакъв начин за да се коригира разположението на грифа по някакъв начин и за какво служи изобсто това т.н. от мен желязо/??? Благодаря ви предварително!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.