Jump to content
Българският форум за музиканти

chichanes

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от chichanes

  1. chichanes

    Akg K55 Vs. K66

    Мен аз лично мога да ти препоръчам MDR-XD100 na Sony пред AKG 55 и 66. Имам ги и трите модела като даржа да отбележа че тези двата модела на АКГ се прецакват първо мега бързо второ вадят много много не-детайлен звук , първо си купих 55тицата която за по малко от година тотално спече от към звук и кожата се напука зверски грозно същото се случи и с 66тицата след което си купих това Сони от метро за 20 лв и наистина сполучих вече 2 год не е мраднало от никаде. Второто което ще отбележа е че определено и трите нестават за запис на вокали и с двата типа микрофони имам на АКГ пересптион 400 имам и на Сенхайзер еволюшън 835с с който и от двата да записвам ако сам си издул слушалките на макс микрофона го хваща като се има в предвит че сенхайзер еволюшън е сценичен микрофон... като се замисля дори ми се струва че с него вадя по добри записи от този на АКГ така че не бих казал че има за какво да се притесняваш за слушалките просто ги намаляш и оставаш за фон просто да те водят а и микрофона намаляш съответно с малко по диафрагмено издишане за да получиш по добра струя въздух пееш силно и оттам всичко е софтуерни скиллс да ги наречем.
  2. chichanes

    Трикове

    И според мен е по добре да се пее без ефекти и други работи но в случея аз правя електронна музика и някои неща звучат по добре с ефект а иначе и от опита зависи лично аз още нямам голям и немога да се отпусна това става и с времето поне така мисля... мерси за предложенията
  3. chichanes

    Трикове

    Обичам да чета този форум има какво да се научи специално в секцията вокали ми липсва една част тази която сега отварям надявам се тук да споделим някои интересни методи на работа за да звучим по добре. Аз съм вокалист от съвсем скоро. С музика се занимавам от няколко години като продуцент и поради липсата на вокал за музиката ми се наложи и да пропея незнам дали все още съм достигнал някакво ниво но все пак тук искам да задам няколко вапроса Как да направим вокала си по пълен? Чист микрофон ми звучи доста празно Аз от скоро ползвам вокодер и се получава доста добре. ако някои има какво да сподели по темата ще се радвам да науча нещо за някои филтърче или някои интересен ефект
  4. Имам въпрос ... как се запазват права над музика в случея искам да запазя права над моя музика има ли в бг институция която се занимава с това?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.