Jump to content
Българският форум за музиканти

scr101

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

scr101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. като цяло се спрях на m-audio fast track. иначе pc конфигурацията ми е доста мощна, така че предполагам няма да прави проблеми с usb-тата (поне така мисля). мерси за препоръките.
  2. Ограмотих се, мерси. Тогава остава въпроса каква карта ще е добра за продуциране с DAW? или да ползвам вградената да работи с asio драйвери?
  3. Въпроса ми е каква звукова карта (външна usb) би свършила най-добра работа при комбинация с usb кондензаторен мик.(да речем behringer c1-U). Също така картата трябва да е съвместима с DAW (ableton,reason,cubase...) и да вади добър звук с тях.(с vsti и synths) Ще могат ли да работят под ASIO drivers на win7? Идеята е да се намери най-достъпното като цена решение за произвеждане на приличен звук. Спрял съм се на няколко варианта: http://eshop.bg-audio.com/USB-zw-karti/Fast-Track-MK-II.html http://almar.bg/products/hardware/steinberg/ci-1 http://eshop.bg-audio.com/USB-zw-karti/M-Audio-Transit-USB.html
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.