Jump to content
Българският форум за музиканти

novak

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

novak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. novak

    Молба за помощ

    звуковата карта е Avance logic ASL 100+. Като софтуер Cakewalk ili Cubase и този , който идва със самата клавиатура Sound Studio и Live 4. Свързването е с USB кабел
  2. novak

    Молба за помощ

    нивото на разбирането ми клони към 0. Незнам как се позва клавиатурата , а и немога да дори да я пусна в действие. Купих клавиатурата като алтернатива (доколкото е възможно ) на класическо пиано. И на първи етап за това и ще се позва ... само да успея да я включа. Нямам и представа какъв софтуер да кача за да постигна ефекта.
  3. благодаря ви за мненията и предложенията в постовете в темата и личнити съобщения - купих клавиатурата на м-аудио и се нуждая от помоща ви за да проработи
  4. novak

    Молба за помощ

    Благодаря на отзовалите се към темата ми за избор на миди клавиатура http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=11469. Купих на сиха си клавиатурата на м-аудио кейстейшън 88ес. Имам една молба. Бихте ли могли да ми помогнете да я подкарам към действие - защото явно познанията ми са доста слаби и немога да се справя. ХР -то я разпознава и инсталира драйверите , но с софтуера към клавиатурата немога да изкарам никакъв звук. Отворен съм към всякакви доуточняващи въпроси.
  5. Спирам се на миди клавиатура - тък като ми се струва , че свързана с компютър и добавен софтуер би могло да се дадът повече възможности от едекватен по цена синтезатор ... или се лъжа ?? А се спрях на модела на м-аудио 88es по две причини - едната е ,че е с пълните 88 клавиша , а другата е , че клавишите са полутвърди и са доста по близко до класическото пиано - отколкото меките клавиатури на йониките (синтезаторите -- съжалявам ,но все още не правя голяма разлика и може да говоря глупости ). Напълно разбирам , че е по-добре да му купя класическо пияно или дигитално пиано, но 1-вото немога да го взема по чисто технически причини , а дигиталното определено по финансови. Затова имах молба за мнението ви по повод избора на клавиатурата на м-аудио 88ес и ако някой може да ме упъти къде мога да разбера дали не се бъркам за възможностите на миди клавиатурите .. благодаря на тези , които се отзоваха на поста ми..
  6. Първо Здравейте форумци ! Обръщам се към вас една молба. Искам да купя на синът си пиано - тъй като той има огромно желание да свири , а и постиженията му до момента не са лоши. За жалост аз съм музикален инвалид и нищо неразбирам. Но ... нямам възможност да му купя истинско пиано - на квартира сме на 11 етаж и не се знае още колко пъти ще се местим Зачетох се за алтернативите ... и достигнах до идеята за миди клавиатура.(имам компютър) Моля ви ако може да отделите малко от времето си за да ми помогнете за разбирането на това какви са точно възможностите на миди клавиатурите.. ( ще съм много благодарен за линкове с инфо) и за мнението ви за модела на M-AUDIO - Keystation 88se.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.