Jump to content
Българският форум за музиканти

waspa

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    barabani

waspa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте.Въпроса ми е дали е възможно на въпросния пад да включа пад от друга марка,например Yamaha.Искам да си направя пад за фус,тъй като на Алесиса има само педал за фус.Благодаря.
  2. Здравейте всички.Дадоха ми за ползване барабани "ION".Електронни,не са кой знае кво,разбира се,обаче за практика и начесване на крастата стават.Трети ден не мога да ги пусна оба1е Всичко го включвам по описания в книжката начин ,но само брум се чува в слушалките и уредбата.Някой дали е имал подобен проблем?
  3. Благодаря за отговора. щЕ посъбера наистина за един TRAPS
  4. Искам да попитам за мнение относно тези играчки:http://www.thomann.de/gb/millenium_mps400_edrum_stereo_set.htm
  5. Абе то пада е хубав,ама ръцете дето го налагат. . .
  6. Интересно.Мерси много.Ти върна вярата ми в упражняването.Аз си мислех,че две седмици са достатъчни и бях на път да се отказвам.Щото нищичко се не получава.Ама щом е от по трудните неща-смело напред.
  7. Абе то аз сам от Пловдив.Не е проблем за учителя,ами за какво да го занимавам?При мен нещата са ей така.ЗА кеф.Мисля,че с мен само ще си губи времето,а аз парите.Така де,това е моя ред на мисли.
  8. Благодарско.Всяко споделено мнение за мен е помощ.Дерзая
  9. Имам падче на което се мЪча с този doubl stroke.Имам и интернет,но с гледане,честно,не става.Бихте ли споделили вашата техника за заучаване на това чудо.Благодаря
  10. Да наистина.Пообърках се.Аз сега и без това се мъча на double stroke roll.Имам един пад и интернет,обаче само с гледане не става.Ако може да споделите как най-лесно сте го научили,или дали има някаква 'тайна'?
  11. Оооо,много ти благодаря.Беше ми интересно и затова попитах.
  12. Някой би ли ми обяснил,що е това триплет?Как се свири или какво е всъщност.Благодаря
  13. waspa

    FL Studio

    Благодаря.Точно от това се нуждаех.Много БЛАГОДАРЯ
  14. waspa

    FL Studio

    На български бих искал,ако има,ще се радвам и на английските.Прати ми ги.Благодаря ти предварително.
  15. waspa

    FL Studio

    Тъй като не искам да ви занимавам с тъпи въпроси,ще задам само един?Знае ли някой къде да намеря ръководство за работа с тази програма?Семпли и такива неща не ме интересуват,това което има в програмата ме задоволява.Не мога куп неща да схвана,ама мноооо съм ТЪП.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.