Jump to content
Българският форум за музиканти

VasilVasilev

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от VasilVasilev

  1. Здравеите! :) Нямаше ме много дълго време, но вече се върнах. :) Така да премина на въпроса си. Как мога да свиря на компютъра си с китарата? Ако можете даите линк към някоя тема, която да ми помогне за програми и прочие които могат да превърнат компа ми в здрава машина. :unsure:

    Благодаря предварително. ;)

  2. И не мене ми се случва да спамя или оффтопик да прая ама го прая случаино в смисъл не се усещам как става. :rolleyes: Просто спам и оффтопик винаги ще има. Не може да се спират права за писане защото всеки 3ти потребител, няма да може да пише. А ако почне БАН по ИП то само 100-200 души ще останат във Форума. :P

  3. A добре че каза че ние не се сетихме и мислехме че го връзваш за дървото дето връзваш коня... :) Къв усилвател те пита човека кво се праиш на ударен?! B)

    Значи ще ти кажа само едно - ти си ммм... нека не те обиждам пред всички. :) Това какво пиша си е моя работа + това не си ме питъл ти за да се праиш на изнервен, че не съм отговорил. :D Дали ще отговоря на човека си е моя работа. :stop: Писнало ми е от такива като тебе да ми се месят. :) Ако бях лично аз админ да съм ти набутал един бан дето си вреш носа където ти скимне. ;):D:D :twisted: :twisted: :twisted:

     

     

    А по въпроса на @Overdrive - закачам я към уредбата в нас. Не ми е много яко така щото само чисто звучене се получава ама бива като за начинещ. На съмия усилвател има вход с 150 m/V към който включвам китарата. Не се чува много силно, но бих казал че е добре. :P:D

  4. Ти отде мислиш че са вадени 90% от табулатурите? :) Всичко слух и от кофти неразвития слух на разни псевдо китарисчета осрани... Така е не всички можем да вадим по слух :):) (което ме подсеща че трябва да шибна няколко паузи тук таме в песен за азис ;) )

    Ако имаш таблатура на Епизод - Песен за Азис може ли да я дадеш. :)

  5. пробвах това с почукването ама нищо не става. май не правя почукването както трябва. :blink:

    Ми усили звука и чукай по металните пръчки на адаптерите

    Получава се. :D

  6. B xxxx ,сега Showmaster-ите са на промоция,ако не се лъжа са 299.00лв.

    Промоцията е доста добра, ама си мисля, че за сега Showmaster няма да ти трябва. ;) По-добре си вземи Bullet Strat тъкмо е и по-евтин. Пак казвам, че това си е мойто мнение. ;);)

  7. А пък аз миналата седмица спечелих един конкурс/фестивал/състезание/слалом/надбягване с препядствия по соло акустична китара, тук в Бостън... И другата седмица отивам на национален финал в Чикаго... урааааа

     

    рокенроооол

    браво!!! :blink::blink::blink:

    успех и в Чикаго!!! :blink::blink::blink:

  8. Е най-сетне се спряхте с критиките. :blink: За което много Ви благодаря. :blink: Просто най-сетне темата почна да се превръща в разискване на марките - Jackson, Fender, Ibanez, Esp. :blink: Дори да кажете какво харесвате в дадена марка и какво не Ви харесва в същата марка ще е супер. :blink: Просто нека стане една тема за коя марка какви - и + има, а не една тема за градивна критика към мен. Благодаря още въднъж. :blink:

  9. Лично аз докато свирех на акустична китара от начало си бях купил едни наелонови струни Фендер за 11 лева от Технополис - Шумен и останах много доволен. Като за начинаещ са идялни лесно се натискат, не режат пръстите като металните и все пак вадят по мек звук. :greenangel:

  10. Аз имам Squer Bullet Strat за 229 лева е. Аз лично съм начинаещ и съм супер доволен от китарата. Ако държиш да си купиш нова китара за не много пари - Squer Bullet Strat, а ако си навит на втора употреба разгледаи раздела - Купува/Продава и там има много добри китари за малко пари. :greenangel:

     

    Успех! :bravo:

  11. Наслушах се на критика!!! За свирене - свиря поне 4-5 часа на ден. Знам, че не е много, но има хора които и по толкова не свирят. Тази тема я направих за да разбера като цяло кои китари имат по-добри характеристики. Що се отнася до постовете за темата, че е "тъпа", "безмислена", "малоумна" и прочие, моля потребителите на който не им харесва анкета да не пишат, а да излязат без да гласуват и постват мнения с който само се провокират спорове.

     

    Благодаря за разбирането,

    Васил. :greenangel:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.