Jump to content
Българският форум за музиканти

Elysium

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Elysium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Здравейте,имам следния проблем.На 15-16-17 прагче на 4,5,6 струна има дрънчене все едно струните са ниско.Когато ги повдигна от магарето дръжденето намалява но не изчезва.Китарата е сетъпната и на др позиции няма проблем та даже и на въпросните позиции на първите струни.Та въпроса ми е дали е разминаване във височината на праговете или грифа се е изметнал.Видимо грифа няма проблем.Дъгата която има е нормална.
  2. Elysium

    Gibson или Epiphone

    С риск да бъда нападнат заради думите си ще кажа-Притежавам Gibson Studio Les Paul И Epiphone Les Paul(корейски 1998).Разликата в звука е огроомна.Студиото Звучи плоско, никакъв състейн,абе общо взето съжелявам че го взех.Епито е малко по евтино но звучи брутално,як състейн прави як фийдбек.,вученето му е в пъти по мощно от Gibson-a.
  3. Elysium

    DiBox Ultra G Behringer

    Искам така да го вържа за да филтрира блуждаещите токове.Връзвам както е дадено в инструкциите обаче промяна няма. Брума си го има. Апаратурата е 120 лампова глава 5150 и 2х12 колона.
  4. Elysium

    DiBox Ultra G Behringer

    Здравейте,да питам някой разполага ли с този DiBox на Белингер за да ме светне как по да го вържа за да е ефективен.Поздрави
  5. Elysium

    Epiphone Les Paul

    Колеги,и аз свиря с Epiphone но от старите корейските дет са от ръчичка пипани и треа да ви кажа че немат нищо общо с тея дет сега ги правят.Пич продай го този на некой будала и са мушни в ebay и търси епифони преди 1998и гледай да е корейски.Гарантирам ти че ще си доволен.В пъти са по добри от новите но мн трудно се намират.
  6. Май открих кво е. Ключето са ебава.Бридж адаптера свири яко нека глъхен.
  7. Здравейте колеги!Имам едни проблем.След като екранирах цялата китара с медно фолио, силата и компресията на китарата паднаха.Има ли някакъв начин това да се оправи или е ефекта от екранирането?
  8. Значи този адаптер заминава.....
  9. Здравейте колеги.Обръщам се към вас със следния проблем.Имам две камиончета на Белингер-DD400 и TO100.Взех едно 9волтово захранване-уж казаха че е стабилизирано-но като вържа двата ефекта почва да свисти в усилвателя , а като е включен само един от двата няма грам шум се едно е на батерия.Кво ли не правих-сложих 2 кондензатора по 1000mf 25v и неще и неще да се махне свистенето.Адаптера е импулсен и се чудя дали не е заради тва.
  10. 1.Ritchie Blackmore 2.Y.J.Malmsteen 3.Axel Rudi Pell 4.Timo Tolkki 5.Matias Kupiainen 6.Jani Liimatainen 7.Roland Grapow има още ма сега точно не мога да се сетя ))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.