Jump to content
Българският форум за музиканти

martistia

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

martistia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравей, Четири струнен е баса, който търся, просто снимката в сайта е на 5 струнен. Това което ми се ще да знам е дали активната електроника при Yamaha e плюс сравнение с Cort, който няма такава. Четох противоречиви мнения по въпроса. Чух и двата в магазина и при Cort имаше един постоянен шум или жужене дори когато не свириш, както и някаво дрънчене на струните. Като цяло може би съм се насочил към Yamaha, но се питам дали за тези пари за по нисък клас бас има нещо по качествено на пазара? Наппример Washburn T14? My link
  2. martistia

    Мнения За Yamaha Rbx374

    Здравейте, Хора помагайте на един новобранец, който иска да си купи бас. Подходящ ли е за начинаещ дали този бас: My link Всяко мнение относно звученето му, достойнства и недостатъци би ми било полезно.Като цена това даже е максимум, което мога да си позволя, дори се бях спрял първоначално на този Cort: My link Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.