Jump to content
Българският форум за музиканти

i_vass

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от i_vass

  1. i_vass

    Yamaha Ex 5

    Колкото повече се ровя из нета, толкова повече се разубеждавам. Колкото и да смятам, не би трябвало да е повече от 2800 лв. Все пак е излязла за първи път през 1998 год., ако правилно съм разбрал. Това са 9 год.!!! Продължавам да се ровя и разпитвам, каквото разбера ще пиша!
  2. i_vass

    Yamaha Ex 5

    Аз също мисля за тази свирка. Предлагат ми я за 3 100 лв. RAM-а е допълнен с максималния капацитет, с твърд кейс, сустейн педал. Също се чудя дали е добра цената, но в интернет я гледам все за около 1000 - 1100 USD. Надявам се на повече мнения, имам няколко дни за размисъл...
  3. i_vass

    Yamaha Mo8

    --- Свирих известно време с МО8. Усещането от клавиатурата е като на акустично пиано. Управлението е удобно. Имаше проблем с плъзгачите на зоните. Като си превключа на даден Пресет, при намалени зони и усилен мастър първо ми свири пиано по подразбиране (това, което излиза при първоначалното пускане на клавира). След като раздвижех плъзгачите 2-3 пъти нагоре-надолу всичко се оправяше. А по време на живо свирене това си е тормоз. Други забележки нямах, мисля че е страхотен клавир. Все пак си мисля, че е по-добре да се ползва Motif ES, заради семплера. По-скъпо е... но...
  4. i_vass

    Kawai K4

    Здравейте. Имам KAWAI K4, и искам да променям звуците на PC-то, и да ги качвам в синтезатора по MIDI. Има програмки, които са за Win98. Някой знае ли начин да се направи това с някой софтуер под WinXP? И ако някой е свирил с такъв клавир, ще се радвам да сподели опит. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.