Jump to content
Българският форум за музиканти

Maysse

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Maysse

  1. Maysse

    Cubase/Nuendo

    ?!!! Микрофона ми е B1 Behringer за домашни условия става. Не мисля, че това, което изпея е най - важно, да важно е, но Cubase 5 и за тва се е погрижил незнам колко разбираш, ако ти говори нещо VariAudio, аз съм нова в Cubase5, но не са ми ясни доста неща като например какъв левел се използва за normalize и какво се пише в noise gate. От къде мога да сваля VST efecti за вокал безплатно защото в Cubase5 ima samo chours i studio chors което съм ползвала в песента.
  2. Maysse

    Cubase/Nuendo

    Здравейте, преди известно време си купих професионална звукова карта за домашно звукозаписно студио и микрофон. Успях да инсталирам Cubase 5, но все още разучавам основните неща. Интересува ме кои са детайлите които трябва да знам за да звучи парчето ми професионално става въпрос за вокал с пеене и или рапиране. Ето линк на второто парче което е записано с Cubase 5 - мисля, че доста неща му липсват в обработката. http://vbox7.com/play:434d78a8
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.