Jump to content
Българският форум за музиканти

viork

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • AIM
    viork1
  • Website URL
    http://viorkstyle.blogspot.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

viork's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много благодаря Наистина искам да се развивам в тази област и съм готов да положа колкото е необходимо труд за да стигна ниво, което да задоволи и мен, пък и вас... Благодаря за градивната критика :*
  2. Защо трябва да го пращаме в редиците на "врага"? Не е ли по-добре да го спечелиме за каузата ни, която ни е събрала тук в този форум? Може ли да попитам, каква е каузата ви?
  3. Как да разбирам „полуграмотен”? Имате в предвид това, че пиша на аматьорско ниво ли? В смисъл, че ги пиша така както аз си знам, а не както пише по учебниците?
  4. Като в утринна мъгла към теб вървя, знаейки, че ще боли… Ще ти позволя да ровиш с пръсти в моята душа, да оставиш там следи… И какво от туй, че за мен не те боли? Аз съм оптимист! Макар, че очите пълни със сълзи карат ме да смятам, че съм мазохист….
  5. Ами колкото и да не ви се иска да го признаете в момента във нашата "Чалга" се пеят такива текстове, да не кажа, че и по-безсмислени... Неприятното в случая, е че вие съдите по това, че харесвам и искам да се развивам във този жанр... И ако не се лъжа в този форум всеки може да се изразява и да споделя мнението си, дори и "чалгари" като мен.
  6. Ето и един текст, който писах за един мой приятел и дуетната му половинка... 1.Тя - Идва нощта- носеща хиляди въпроси… Искаш ли ме? Обичаш ли ме? Той - Вярвай сама- сърцето какво ти говори… Обичам те! Вярвай във мен!!! Пр. Тя - .Как да вярва сърце, отдавна на шепа прах разтрошено? Той - Остави го във моите ръце, повярвай ще бъде възкресено! Тя - Толкова много пъти са ме предали… Как сега да повярвам във теб? Толкова много чувства са ми обрали, не, не посмях да те допусна до мен! Той - Ти не можа да повярваш, че те обичам и от страха сляпа си ти. Мислиш, че лъжа, когато ти се вричам, но се лъжеш май самата ти! 2. Тя - Изгрява деня – будя се с хиляди въпроси… Да вярвам ли? Да бягам ли?!? Той - Можеш сама да усетиш любов във моите устни… Усещаш ли? Повярвай ми!!! Пр. Тя - Как да вярва сърце, отдавна на шепа прах разтрошено? Той - Остави го във моите ръце, повярвай ще бъде възкресено! Тя - Толкова много пъти са ме предали… Как сега да повярвам във теб? Толкова много чувства са ми обрали, не, не посмях да те допусна до мен! Той - Ти не можа да повярваш, че те обичам и от страха сляпа си ти. Мислиш, че лъжа, когато ти се вричам, но се лъжеш май самата ти! By: VIORK Текста си няма заглавие, така че може вие да го кръстите
  7. огромнО грешка е,че пишеш тук. Просто бутоните "А" и "О" са един до друг... Обърках се Недейте да съдите толкова строго...
  8. Ами рпосто не си пасваше да напиша "на коя" не звучи добре... И за това написах "на кой". Смятам, че става ясно за какво става дума, така че не мисля, че е някаква огромна грешка Написано е така за да се запази благозвучието.
  9. Още един текст от мен за вас Този е писан по песента на Сека Алексич-Тамо где си ти... Вчера го писах и той ми е на дневен ред ЗАГУБЕНА КАУЗА 1.Знам, на кой в леглото лягаш… Разбира се, че знам! Не знам защо ме нараняваш… Излишно е! И знам, че смяташ ме за луда… Но не зная как не виждаш, че е цяло чудо… че имаш ме! Там където си, любов не оцелява, там където си, има само забрава, там където си, няма нежност и чувства, там където си, самотата се лута! Ти и аз, ти и аз, ти и аз… Сме загубена кауза! Ти и аз, ти и аз, ти и аз…. Една изгубена кауза! Ти и аз… 2.И знам по други, че се заглеждаш… и виждам всичко, знай, а ти дори не се усещаш… И вече късно е! Там където си, любов не оцелява, там където си, има само забрава, там където си, няма нежност и чувства, там където си, самотата се лута! Ти и аз, ти и аз, ти и аз… Сме загубена кауза! Ти и аз, ти и аз, ти и аз…. Една изгубена кауза! Ти и аз… By: VIORK Тук можете да видите текста с музиката, смятам, че е по въздействащо, когато са заедно... http://vbox7.com/play:a7b32dd7
  10. Предполагам, че това не е първата такава тема, но аз я създадох за да мога да ви покажа творчеството си и да разбера какво смятате вие за него Не ме е страх от критика, стига да бъде градивна!Не искам да си губя времето в празни думиза това днес ще ви представя един свой текст, който качих преди време във вбокс и там се хареса страшно ного, а сега искам да видя и вие какво ще ми кажете вие за него Писан е по една гръцка балада... Коя си ти 1.Вярвах ти сляпо преди заради теб забравих себе си! Какво направи ти?Остави ме! Забрави ме, отиде си, остави ме… Раздадох себе си аз заради тебе, но пак не стигна, за тебе малко бе! ТРЪГВАЙ СИ! Коя си ти, не можах да те позная… Пред мен стоиш със яд крещиш- неблагодарен, напротив благодарен съм, че си отиваш и всичките лъжи със тебе вземи! Коя си ти, не можах да те позная… Пред мен стоиш със яд крещиш- неблагодарен, но знам, че някога пак ще се завърнеш, при мен ще дойдеш, сълзи ще рониш… 2.Мразя се заради тебе, защото оставих да ме оплетеш в твоите лъжи…От тях боли! Забрави ме, отиде си, остави ме… Раздадох себе си аз заради тебе, но пак не стигна, за тебе малко бе! ТРЪГВАЙ СИ! Коя си ти, не можах да те позная… Пред мен стоиш със яд крещиш- неблагодарен, напротив благодарен съм, че си отиваш и всичките лъжи със тебе вземи! Коя си ти, не можах да те позная… Пред мен стоиш със яд крещиш- неблагодарен, но знам, че някога пак ще се завърнеш, при мен ще дойдеш, сълзи ще рониш… By: VIORK Надявам се да ви хареса!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.