Jump to content
Българският форум за музиканти

Daron

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    question.1

Daron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Обществена Репутация

  1. Daron

    Моля за информация

    Искам да ви помоля да ми кажете някакви клубове или места на които сте свирили или участвали в някакви програми със свояата група или солово.Напишете ми адреси ако може със телефон за връзка.Пишете какви са ви впечетленията и т.н. много ще съм благодарен.А ако някой има участие някъде и иска да сподели преживяванието си и с други може да напише един ЛС или да званне на 0899669441.Разбира се ще потдържаме връзка и когато моята група има представление няма да пропусне да ви покани.Голяма част от хората тук имат сходни виждания и цели и аз мисля,че ако си помогнем можем да постигнем нещо заедно!Благодаря!
  2. Някои са го споменали,но аз забравих да кажа,че по-често свиря през пулт.Следователно и на лайф ли няма да е това,което се очаква?Благодаря на всички които са се вклюачили в темата!
  3. Моля кажете ми предимствата и недостатъците и кой от тях предпочитате за следните ефекти MXR116, DIGITECH - METAL MASTER, DIGITECH - DEATH METAL; любител съм на метъла и хеви метъла, така че се сещатате какво звучене търся. Пропоръчайте ми кой от трите да си взема и дали един BEHRINGER - NOISE REDUCER в комбинация с един от тях би премахнал ненужния шум.БЛАГОДАРЯ
  4. аз мога да ти предложа Vamp-3, който все още е в гаранция за повече инфо пиши ЛС или ми разгледай темите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.