Jump to content
Българският форум за музиканти

Pencheff

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pencheff

  1. Сърдечни благодарности на a_c_ - все пак новото от магазина си е друга работа, та утре отивам до Динакорд и го грабвам. Последен въпрос към нея и другите запозначи - да имате препоръка за магазин от който да взема- модел състейн педал? Чак с оригинални аксесоари не мисля да се изгъзвам
  2. Здравейте Съжалявам за дългото описание - с цел по-добро разбиране е. Ситуацията ми е следната: Наближава рождения ден на приятелката ми - бивша пианистка до преди да завърши гимназия. От време на време и липсва пианито и затова реших това да и е подаръка. Както се досещате, ще се използва почти изцяло за класическа музика. Параметри: 1. Ел.пиано (или синтезатор, ако мислите че е подходящо) - живеем в 70 квадрата и няма място за истинско 2. Бюджет 200тина лева (може и малко повече, ако много си заслужава) 3. Ще се свири, както споменах, класическа музика - проучването ми показа, че би било добре да се ориентирам към нещо с 88 клавиша, но мисля, че бюджета ми не го позволява - фатално ли е? Разгледах и базара на сайта, видях обяви за CASIO CTK-3000, вариант ли е? Последен въпрос - нормално ли е цените в България на тези инструменти да е толкова фрапантно завишена? Под фрапантно визирам +50% над американския Амазон (CTK-2400 100$->290лв, CTK-4400 150$ -> 440лв). Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.